MENY

MENY lanserer matkasser

Del

I samarbeid med Kokkeløren tilbyr MENY nå egne matkasser. De er frie for abonnement og gir kunden fleksibilitet. Kassene inneholder en smakfull kvalitetsmiddag for to, basert på gode råvarer.

- Å kjøpe matkasser i butikken gir fleksibilitet. Da kan du selv velge når du ønsker en matkasse og bestemme hvilken av rettene du vil ha. Ønsker du kassene levert hjem, kan du bestille via vår nettbutikk, sier Espen Lie, leder av MENY-Lauget og kategoriansvarlig for ferskvare i MENY.

Følger internasjonal trend
MENY har gjort studier av flere titalls supermarkeder i Europa og USA, og trenden er klar: Det går mot stadig flere enklere, ferdiglagde middagsløsninger i butikk og alle tilbyr «Meal Kits». MENY følger etter. Det siste året har MENY lansert fire nye middagskonsepter i butikk, nå forlenges satsingen med matkasser av høy kvalitet.
- Sammen med Kokkeløren, som også har en glødende lidenskap for god mat, har vi utviklet retter med mye smak, sesongens råvarer og alltid minst en ingrediens fra en av våre lokalmatprodusenter. Vi har mange kunder som ønsker det lille ekstra, så alle rettene vil ha et lite wow-moment; for eksempel en god saus eller en spennende smak. Her bidrar også Kokkeløren med sine egne sauser, marinader og majoneser, sier Lie.

Starter i Oslo og omegn
I første omgang vil matkassene være tilgjengelige i 24 butikker i Oslo, Akershus og Drammen. Ved lansering tilbys fire ulike matkasser:

  • Lerstang green curry til kr. 199,-
  • Langtidsbakt svinenakke «Jæren smak» til kr. 219
  • Fersk pasta med sopp «La Piersante» til kr. 159
  • Kokkelørens Ramen og Lerstang kyllingvinger til kr. 199


Fakta om MENYs matkasse:

  • Kjøpes i 24 MENY-butikker i Oslo, Akershus og Drammen eller på meny.no (i disse butikk-områdene)
  • Inneholder middag for to. Porsjonene er rause og med tydelig smaksidentitet
  • Boksen er ferdig porsjonert, hvilket betyr lite matsvinn
  • Alt du trenger for å lage måltidet finnes i boksen
  • Boksen inneholder detaljert trinn-for-trinn fremgangsmåte med illustrasjoner
  • Middagene lages på ca. 20-35 minutter

 

For mer informasjon, kontakt:
Espen Lie, leder av MENY-Lauget og kategoriansvarlig for ferskvare i MENY – tlf. 91664727

Kontakter

Bilder

Om MENY

MENY
MENY
Karenslyst alle 12-14
0213 Oslo

21 61 20 00http://www.meny.no

MENY er Norges største supermarkedkjede med 186 butikker og en omsetning på 18,2 MRD i 2018. Hos MENY får kundene alt påhandlelisten, inkludert ferskvare. Vi skaper matglede og gir våre kunder den beste handleopplevelsen ved å ha stort utvalg, god kvalitet, matfaglige medarbeidere, høy personlig service – samt muligheter for gode kjøp gjennom hundrevis av billige varer. MENY - som også tilbyr det samme utvalget til de samme prisene levert hjem på døra (meny.no) - er en del av NorgesGruppen.

Følg saker fra MENY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MENY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra MENY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom