Meningsmåling: Nordmenn tror Brann skuffer og Viking overrasker

Del

I en ny meningsmåling tror flest nordmenn at Brann blir årets største skuffelse i Eliteserien. Like mange tror at Viking blir årets største positive overraskelse.

Det kommer frem i en ny, landsomfattende spørreundersøkelse, gjennomført av analysebyrået Opinion på oppdrag fra Unibet. Analysebyrået spurt et landsrepresentativt utvalg nordmenn  om deres forhold til norsk toppfotball og spådommer om årets sesong.

-Blant respondentene troner Brann klart øverst som årets skuffelse, forteller PR manager for Unibet Norge, Steffen Løvholen.

- Brann har vært mye opp og ned de siste sesongene, og etter en svært sterk sesong i fjor er det kanskje ikke overraskende at de tippes å skuffe i år. Imidlertid tippes Brann som største positive overraskelse av de som bor på Vestlandet, så drømmen om at "gullet skal hem" lever i beste velgåede i hjemfylket, forklarer Løvholen.

På landsbasis er det Viking som er tippet av flest som største positive overraskelse.

- Vi ser at alle har sine lokale favoritter i hver region, men sett over ett viser undersøkelsen at Viking er laget flest har troen på som største positive overraskelse i årets serie. Det står i noe kontrast til sportsoddsen, der Brann fortsatt er medaljefavoritt, mens Viking er en soleklar nedrykkskandidat, forteller Løvholen. 

Resultater, Unibets Eliteserieundersøkelse 

Hvem blir årets største skuffelse?

Brann – 11%

Vålerenga – 9%

Rosenborg – 8%

Molde – 7%

Ranheim – 6%

Sarpsborg 08 – 5%

Lillestrøm – 5%

Odd – 5%

Hvem blir årets største positive overraskelse?

Viking – 11%

Ranheim – 10%

Brann – 9%

Vålerenga – 8%

Sarpsborg 08 – 6%

Mjøndalen – 6%

Haugesund – 5%

Molde – 5%

  

For ytterligere informasjon:

Steffen Løvholen
PR Manager Norge
(+47) 482 98 980
steffen.lovholen@kindredgroup.com

Om Unibet

UnibetFølg saker fra Unibet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unibet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unibet