Akademikerne

Mellomoppgjøret i Spekter helse: Enighet i lønnsforhandlingene

Del

Sykehusansatte får en lønnsvekst på nivå med frontfaget. Akademikerne kom til enighet med Spekter i årets lønnsoppgjør fredag, som det siste området for Akademikernes medlemmer.

Rune Frøyland leder i Akademikerne helse
Rune Frøyland leder i Akademikerne helse

- Medlemmene våre får en lønnsvekst på linje med resten av arbeidslivet. Det er et resultat vi har akseptert, sier forhandlingsleder Rune Frøyland.

For Legeforeningen har forhandlingene foregått både sentralt og lokalt. For de øvrige foreningene har forhandlingene blitt gjennomført lokalt på de ulike sykehusene.

- Lokale tillitsvalgte har gjort en svært god innsats for å få til gode forhandlingsprosesser. Det er vi tilfreds med, sier Frøyland.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Rune Frøyland, forhandlingsleder, Akademikerne helse, mob. 450 30 522
Christine Rian Johannessen, kommunikasjonssjef Akademikerne, mob. 977 47 507  

Kontakter

Bilder

Rune Frøyland leder i Akademikerne helse
Rune Frøyland leder i Akademikerne helse
Last ned bilde

Lenker

Om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Fridtjof Nansens plass 6
0160 OSLO

95 30 90 90http://www.akademikerne.no

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for langtidsutdannede. Organisasjonen ble stiftet i 1997. Medlemmene er yrkesorganisasjoner for folk med utdanning fra universitet eller vitenskapelig høyskole. Akademikerne består av 13 foreninger og disse har i alt ca 194 000 medlemmer.

Følg saker fra Akademikerne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademikerne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademikerne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom