McGregor gjør oddsekspertene usikre

Del

Conor McGregor trosser ekspertene, og har med seg oddstipperne i troen på sensasjonell seier i lørdagens historiske oppgjør mot ubeseirede Floyd Mayweather. Siden kampen ble annonsert i er oddsen på den irske MMA-stjernen blitt halvert.

-Våre oddseksperter klør seg litt i hodet. De satte opprinnelig, og naturlig nok, en skyhøy vinnerodds – mer enn ni ganger pengene – på McGregor. Men store mengder oddstippern bare fortsetter å spille på irsk seier. Dermed senkes oddsen, og nå er den mer enn halvert, til 4,25 ganger pengene. Det betyr 22 prosent sjanse for seier til Conor McGregor, sier PR-manager Steffen Løvholen i Unibet.

De samme oddsekspertene har imidlertid fortsatt klokkertro på Mayweather-seier, som ”bare” gir tilbakebetaling på 1,25 ganger innsatsbeløpet.

-All, sunn boksefornuft tilsier at verdens kanskje beste bokser gjennom alle tider vil ha null problem med å knocke en mer urutinert MMA-utøver som skal prøve seg som ren bokser. Men tipperne har slått knock-out på ekspertene tidligere også, så man vet aldri. McGregor er et villdyr, og den store usikkerheten ligger i hvor god form Mayweather er etter at han la opp for snart to års siden, sier Steffen Løvholen.

Odds på Mayweather – McGregor:

Mayweather vinner: 1.25
McGregor vinner: 4.25
Uavgjort: 51

Mayweather vinner på TKO eller KO: 1,67
Mayweather vinner på poeng: 3,50

Pressekontakt: Steffen Løvholen, telefon 482 98 980

Om Unibet

Unibet800 57 536

Følg saker fra Unibet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unibet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unibet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom