McDonald’s i Norge mottar hederspris for inkludering og mangfold

Del

McDonald’s mottok torsdag kveld hederspris for sitt arbeid med integrering og sysselsetting av unge, og ble samtidig kåret til Norges tredje beste arbeidsplass for 2017 av Great Place To Work-organisasjonen.

-Vi er både stolte og ydmyke over hedersprisen som vi er tildelt for arbeidet vårt med inkludering og mangfold, og at vi nok en gang har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. Dette er et resultat av langsiktig og målrettet arbeid, hvor vi har samarbeidet godt med NAV og andre offentlige organisasjoner, sier Erik Lødding, sjef for kommunikasjon og myndighetskontakt i McDonald’s Norge.

I begrunnelsen fra Great Place To Work står det at «ved å ønske velkommen ulike grupper med handikap i arbeidsmarkedet, og å ha en fleksibel holdning til formelle kvalifikasjoner, bidrar McDonald’s til integreringsprosessen i Norge. Medarbeiderne får en første, viktig arbeidserfaring, noen får brynet seg på norsk, andre får en sjanse til å komme tilbake i arbeid etter en trøblete tid. Samtidig kan bedriften dra nytte av ofte solid kompetanse, sterk motivasjon, høy arbeidsmoral og masse stolthet i jobben."

- For oss er det viktig å gi både ungdommer og minoriteter en fair sjanse. Vi tilbyr, blant annet, språkopplæring, samt utdanning i IT og matematikk for medarbeidere som har behov for det. Dette får vi, som arbeidsgiver, igjen for i form av motiverte og dyktige medarbeidere. Ved å jobbe i McDonald’s har man muligheten til å bygge seg opp en karriere, dersom man står på og har den rette innstillingen, sier Lødding.

McDonald’s ble etablert i Norge i 1983, og har 2500 medarbeidere fra over 80 forskjellige nasjonaliteter. Om lag 50.000 nordmenn har jobbet i McDonald’s siden kjeden etablerte seg i Norge.

Kontakter

Bilder

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Storgata 15
0155 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 72 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,5 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 2.500 medarbeidere, og er i 2017 kåret til Norges tredje beste arbeidsplass blant store bedrifter. Vi motok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom