Stiftelsen Norsk Mat

Matmerk styrker laget

Del
Digital kunnskap, matfaglig kunnskap og salgskunnskap i skjønn forening er stikkord når Matmerk styrker laget med tre nye medarbeidere. - Jeg er skikkelig fornøyd over å ha kapret disse tre gutta fordi de har kompetanse og erfaring som bønder, matindustri, lokalmatprodusenter og ikke minst norske forbrukere vil nyte godt av, sier adm.dir Nina Sundqvist i Stiftelsen Matmerk.
Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.

Tre nyansatte er nå på plass og ivrer etter å gå i gang med å forenkle hverdagen for norske bønder og arbeide lokalmatprodusenter både lønnsomme og lykkelige, sier Sundqvist. De tre var på plass fra 11.februar.

Knut Erik Bauer (43) begynner i Landbruks og Nyt Norge avdelingen. Han har hovedansvaret for å utvikle det nasjonale kvalitetssystemet i landbruket i en ny, moderne og digital retning med brukerorientering i sentrum. Han har lang erfaring som IT-konsulent og har solid kompetanse. Han kommer fra stillingen som senior system konsulent i Basefarm AS.

Lars Haug (46) begynner i Lokalmatavdelingen og styrker Matmerks satsing på å bringe norsk lokalmat- og drikke ut i butikk og ut til forbruker. Han er utdannet kokk, har lang erfaring som ferskvaresjef og butikksjef i Meny, samt vært eier av Gulating Ølutsalg på Lambertseter.

Petter Bjørgan (38) begynner også i Lokalmatavdelingen. Han har Bachelor i reiseliv, lang erfaring fra hotell og restaurantsektoren og har de siste årene vært med å bygge opp lokalmat i SSPs restauranter og lokalmatbutikk på Gardermoen. Han har bred kompetanse på salg og stor forståelse for lokalmatproduktenes vei inn på markedet.

- For en liten stiftelse som Matmerk gir disse tre nye kollegaene våre nøkkelkompetanse for å ytterligere å løfte norsk mat, norsk landbruk og Matnasjonen Norge opp og fram, avslutter Sundqvist.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Fra venstre: Knut Erik Bauer, Lars Haug, Nina Sundqvist og Petter Bjørgan.
Last ned bilde

Om Stiftelsen Norsk Mat

Stiftelsen Norsk Mat
Stiftelsen Norsk Mat
Tollbugt. 32
0157 Oslo

24 14 83 00http://www.stiftelsennorskmat.no

Stiftelsen Norsk Mat er en uavhengig stiftelse og vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon. Dette gjør vi gjennom å arbeide med kvalitetsstyring og kompetanseutvikling i norsk matproduksjon og synliggjøre opprinnelse og kvalitet på norske matprodukter. 

Våre kjerneområder er merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttet Betegenelse og Kvalitetssystemet i landbruket.

Følg pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stiftelsen Norsk Mat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stiftelsen Norsk Mat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye