TV 2

Martine Lunde er med når Bloggerne er tilbake med en ny sesong 1. januar

Del

Det nye året 2019 starter med en ny sesong med «Bloggerne». I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. «Bloggerne» - sesong 10, får premiere 1. januar på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

-Høstens «Bloggerne» var tidenes mest sette sesong, og er en viktig bekreftelse på hva seerne våre vil ha! Den tiende sesongen lanseres allerede 1. januar – kort tid etter at nyttårsrakettene er sendt opp! forteller Jarle Nakken, programdirektør i TV 2.


Ny blogger i jubileumssesongen er Martine Lunde (22), «Paradise Hotel»-vinner og sist sett i «Skal vi danse».
-Jeg gleder meg til å være med i «Bloggerne». Det blir både morsomt og litt skummelt å dele så mye av hverdagen min. Nå kommer seerne mye tettere på, får møte familien min og vennene, og ikke minst følge kjæresteforholdet med Aleksander, forteller Martine Lunde.


I «Bloggerne» får seerne følge Martine i en veldig hektisk høst med mye jobb, være med i kulissene på «Skal vi danse» og når hun i tillegg skal pleie kjæresteforholdet.
Videre får vi følge Jørgine «Funkygine» Vasstrand gjennom en fødsel og når hun starter det nye livet som trebarnsmamma uten mammapermisjon. Anniken «Annijor» Jørgensen har en spennende høst foran seg med lansering av både egen kleskolleksjon og bok – noe som viser seg å bli litt mer utfordrende enn forventet. Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian har fokus på familien og vi blir med både til Geilo og Miami. Vi blir også med når Caroline utfordrer seg selv og begynner å spille teater igjen. Stina Bakken er lykkelig som nyforlovet og vi blir med når hun finner drømmebrudekjolen. Julianne «Pilotfrue» avsluttet den niende sesongen med fødsel, og nå får vi følge hennes nye liv som nybakt mamma. Vi blir også med når hun og Ulrik reiser til hans hjemtrakter på Måløy.

«Bloggerne» - sesong 10 får premiere 1. januar med en dobbeltepisode kl. 21.30 på TV 2 Livsstil og allerede kl. 03.00 på TV 2 Sumo.

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Oslo Brenner, Gatebil, Premier League, utenlandske serier, barne-tv og C More-innhold.

916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom