Universal Music Norge

Marokkansk varme fra Una Sand - ny video ute i dag

Del
Foto: Julia Naglestad
Foto: Julia Naglestad

I dag slippes musikkvideoen til “You & I” som er første singel fra Universal Music sitt ferske stjerneskudd, Una Sand. Videoen er spilt inn i vakre omgivelser i Marokko.

Una Sand slapp sin første solosingel i september, og nå kommer den nydelige musikkvideoen til låten. Videoen slippes i slutten av et lengre suksessrikt opphold i London og Los Angeles hvor Una har deltatt på Masterclass med Stargate, Fred Ball og Electric.

Se videoen til «You & I» HER

– Det var som et eventyr å spille inn min første video, og jeg er så glad for at vi endte opp med å filme i Marrakech. Selv om det var 44 grader og sol elsket jeg å reise rundt. Vi var ute etter en variasjon i bilder og klipp, for å gi låten det eksotiske preget og varmen jeg følte sangen trengte.
Kontrastene fra det åpne, stille landskapet utenfor byen til det kaotiske og bråkete markedet, skapte den dynamikken jeg ønsket – og det var et fantastisk team å jobbe med!, sier Una. 

Bak regien til videoen står Thomas Qvale.

Sammen med artist fant vi ut at Marrakech var stedet hvor vi skulle skape magi med You & I. Fargene, stemningen, menneskene, arkitekturen, lyset.

Vi var så heldig å fikk disponere ett helt hotel, P´tit Habibi, som er eid av en norsk arkitekt.
Der gjorde vi mye av innspillingen til videoen, vi var også så heldige at vi fikk filme på ett av verdens fineste hoteller La Mamounia, med den ekteheten fra gatene i Marrakech mot det overluksuriøse på hotellene ville det skape den mystikken og kontrasten vi så for oss.»

Thomas Qvale

Allerede som 18-åring ble Una Sand signert som låtskriver til publishingselskapet Sony ATV i Nederland. Det siste året har Una fokusert på å skrive sanger for seg selv, og hun har funnet sin egen stil gjennom å samarbeide med flere ulike produsenter.

- Siden jeg var liten jente har jeg brukt musikk som en slags terapi. Musikk har alltid vært noe jeg har funnet mye hjelp, trygghet og ikke minst glede i. Det beste er når musikken får deg til å føle at du ikke er alene om tankene og følelsene dine, men at andre også kan oppleve noe av det samme som deg. Jeg gleder meg helt sykt til å endelig få sluppet min egen musikk, og håper den første låta mi vil bli tatt godt i mot, forteller Una Sand.


Flere har også lagt merke til låtskriverteften til den målbevisste unge sangeren. Tidligere i høst ble Una plukket ut av Stargate, Fred Ball, Electric og Music Norway til å delta på deres Master Class i London og LA. Det var over 300 norske produsenter og låtskrivere som søkte om å få være med. Una kom med som eneste kvinnelige låtskriver

«You & I» er skrevet av Una Sand & Kirsten Michel og produsert av GANZ (NL), co-produsert av svenske Jake Oh.


Litt mer om Una Sand

Musikk har vært noe veldig spesielt for Una Sand helt siden barndommen. Allerede som tiåring skrev hun sine første låter. Og hun startet med piano i en alder av åtte år.

 Som 18-åring ble Una invitert til å delta på Songfarm hvor hun ble satt i team med flere profesjonelle låtskrivere, blant annet Kirsten Michel som er låtskriver for Sony ATV Nederland. Kjemien var super og låten de lagde ble godt mottatt. Etter bare noen uker ble Una invitert til Amsterdam for å jobbe mer med Michel. Dette resulterte i en publishingkontrakt med Sony ATV i Nederland, og det ble tilrettelagt så hun kunne reise til Amsterdam for å jobbe underveis i sitt siste år på videregående.

Nå er Una Sand signert til Universal Music og ser frem mot å etablere sin egen artistkarriere.

Kontakter

Charlotte Öqvist

Promotion Manager
Universal Music Norge
charlotte.oqvist@umusic.com

Bilder

Foto: Julia Naglestad
Foto: Julia Naglestad
Last ned bilde
Foto: Julia Naglestad
Foto: Julia Naglestad
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som U2, Rolling Stones, The Beatles, Justin Bieber, Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, The Weeknd, Broiler, Astrid S, Seeb, OMVR, Odd Nordstoga m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Rod Stewart med nytt album19.7.2018 11:04Pressemelding

28. september er Rod Stewart klar med sitt 30 studioalbum Blood Red Roses. Albumet fremhever Stewarts anerkjente låtskrivertalent, noe som har gjort han til en av verdens største artister. Blood Red Roses inneholder 13 nye låter samt tre coverlåter og er Stewarts første på tre år. Albumet følger opp Another Country (2015) og Time (2013), og slippes nesten 50 år på dagen etter han signerte sin første kontrakt som soloartist. Første smakebit ut er “Didn’t I”. Om det nye albumet sier han selv; ‘I always think I make albums for a few friends and this record has that intimacy. Sincerity and honesty go a long way in life and the same is true in song-writing’. Albumet er co-produsert av hans mangeårige samarbeidspartner Kevin Savigar og beveger seg fra lett akustisk drevet folk gjennom Motown-inspirert pop og r&b til rock og hjertesmeltende ballader.

Temmpo – Lone Stranger13.7.2018 11:28Pressemelding

Med en rekke hits for andre artister i bagasjen, gikk Temmpo løs på sin egen solokarriere i 2016. Nå er han tilbake med sin nye solosingel, «Lone Stranger». «Lone Stranger» viser en ny musikalsk retning for Temmpo (aka. Tonino Speciale), inspirert av at han og hans co-produsent har en felles kjærlighet for electro/indie-gruppen «Empire Of The Sun». Speciale har et musikktalent utenom det vanlige og kan påberope seg titlene låtskriver, produsent, multi-instrumentalist og vokalist. HØR TEMMPO - "LONE STRSNGER" HER - Jeg skrev en røff skisse av melodien før jeg dro fra studio, og på vei hjem passerte jeg en veldig slående kvinne på togstasjonen. Øynene våre møttes i et øyeblikk, og vi smilte til hverandre, akkruat som at vi hadde møttes før. Hun reiste avgårde alene, og jeg satt igjen på toget og dagdrømte om hvordan hennes liv og personlighet egentlig er – og det inspirerte meg til tittelen «Lone Stranger», forteller Tonino Speciale. Temmpo Australskfødte Tonino Speciale jobber fra Tiley

Ariana Grande ute med «God Is A Woman»13.7.2018 10:36Pressemelding

Ariana Grande er i dag ute med sin nye singel «God Is A Woman». Samtidig kommer en fersk lyric video som hører til. «God Is A Woman» blir det tredje slippet fra det kommende albumet Sweetener, som inkluderer «The Light Is Coming» med Nicki Minaj. Låten er produsert av Ilya og skrevet av Ariana med svenskene Max Martin, Ilya, Savan Kotecha og Rickard Göransson. Ariana har tidligere jobbet med Max Martin og Ilya på blant andre megahitene «Problem» og «No Tears Left To Cry». Albumet Sweetener kommer 17. august. Første singel «No Tears Left To Cry» ble en stor suksess, passerte platina og ble listet på en rekke radiokanaler i Norge. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største artister. Etterfølgeren My Everything (2014) inneholdt monsterhits som "Problem" og "Break Free". Arianas forrige album Dangerous Woman gikk i likhet med forgjengeren til topps i Norge, USA og en rekke andre land.

Drake slår egne rekorder og går til topps på albumlisten6.7.2018 15:00Pressemelding

Drake sitt femte studioalbum Scorpion gikk i dag rett til førsteplass på albumlisten. Dobbeltalbumet har slått alle tidligere rekorder, og Drake kan nå ta med Scorpion i rekken av rekordbrytende utgivelser. Rekorden for flest streams på en uke i USA ble slått på kun tre dager, med 435 millioner streams. Forrige rekord på syv dager var Beerbongs & Bentleys av Post Malone med 431 streams. Rekorden for flest globale streams på ett døgn ble også slått. På Apple har Scorpion også knust alle tidligere rekorder. Drake har slått rekorder tidligere med albumet More Life (2017) som streamet over 76.4 millioner på en enkelt dag på Spotify og 89,9 millioner ganger de første 24 timen på iTunes. Også albumet Views (2016) knuste flere rekorder. Det ble det første albumet som nådde en milliard streams på Apple Music og «One Dance» ble den første låta som ble streamet én milliard ganger på Spotify. Låter som «Pop Style», «Controlla» og «Too Good» oppnådde også stor suksess.

Palo Santo fra Years & Years ute i dag6.7.2018 12:47Pressemelding

Years & Years er i dag ute med det nye albumet Palo Santo. Albumet inkluderer det kritikerroste comeback-sporet «Sanctify» og «If You’re Over Me». Palo Santo handler om pop og futurisme, hvor frontmannen Olly Alexander henter inspirasjon fra en tribal verden, kult sci-fi samt pop-ikoner som Prince, Bowie og Gaga. De har skapt et personlig rom for historiefortelling om identitet, seksualitet og hva det vil si å være et menneske. Palo Santo har bidrag fra blant andre Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels og Justin Tranter. Konseptet Palo Santo inneholder også en kortfilm regissert av Fred Rowson med blant andre Olly Alxander, Dame Judi Dench og den thailandske kult-skuespilleren Vithaya Pansringarm i hovedrollene. Se den HER. Albumet følger opp debutalbumet Communion som gikk til topps i UK, solgte 1,5 millioner og ble nominert til fem Brit Awards. På onsdag spilte de på Kadetten i Sandvika til strålende kritikker fra P3s anmelder. 29. januar er de tilbake i landet og spiller på Sent

Florence + the Machine ute med High As Hope29.6.2018 10:53Pressemelding

Florence + the Machine er i dag ute med det nye albumet High As Hope. High As Hope ble til i Sør-London hvor Florence skrev på albumet i ensomhet med daglige turer til studioet. Hun tok med låtene til sin venn og medprodusent Emile Haynie i Los Angeles. Albumet er mikset i New York, hvor den daglige beroligende utsikten over den ikoniske horisonten, sett i kontrast med kaoset - ga albumet dets tittel. Andre som bidrar på albumet er Kamasi Washington, Kelsey Lu og Jamie xx. Albumet er lyden av en kunstner som mer selvsikker enn noen gang. Florence skriver om tenårene og tjueårene med et fornyet, mer modent perspektiv. Florence kjenner seg selv godt nok til å erklære: “I’m never going to be minimal - mirroring this sense that happiness doesn’t always have to be big and dramatic: it can often be found in the mundane, in the everyday things that aren’t always celebrated in songs. There’s a lot of love in this record, loneliness too, but a lot of love. It’s always a work in progress, and I

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom