Bedriftsforbundet

Marit Momrak Wright blir leder for kommunikasjon- og samfunnskontakt i Bedriftsforbundet

Del

Bedriftsforbundet styrker laget og ansetter Marit Momrak Wright som ny leder for kommunikasjon- og samfunnskontakt. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsjef i Kirkens Sosialtjeneste og er tidligere kommunikasjonsjef i YS.

Marit Momrak Wright er utdannet innen kommunikasjon og statsvitenskap. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef i YS og som informasjonsrådgiver for Redd Barna. Hun har også hatt ulike partipolitiske stillinger for sentrumspartiene på Stortinget gjennom Nordisk Råd. I KrF har Wright hatt ulike stillinger og verv, ikke minst som politisk rådgiver i Arbeids- og administrasjonsdepartementet under den første Bondevik-regjeringen. 

- Jeg er svært fornøyd med at Marit Momrak Wright har takket ja til stillingen hos oss. Med hennes bakgrunn og brede erfaring er jeg overbevist om at Bedriftsforbundet vil bli en tydeligere stemme på vegne av de små og mellomstore bedriftene i Norge, sier Olaf Thommessen, administrerende direktør i Bedriftsforbundet.

Wright ser frem til nye utfordringer i Bedriftsforbundet.

- Jeg gleder meg til å jobbe for en spennende organisasjon som setter dagsorden på vegne av de små og mellomstore bedriftene. Dette er de viktigste verdiskaperne i Norge, sier Wright.

Marit Momrak Wright tiltrer i stillingen som leder for kommunikasjon- og samfunnskontakt i Bedriftsforbundet ved årsskifte.

Kontakter

Om Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet
Bedriftsforbundet
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.bedriftsforbundet.no

Bedriftsforbundet har ca. 4 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra Bedriftsforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bedriftsforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bedriftsforbundet

Erna Solberg – vi hørte hva du sa!11.10.2017 10:00Pressemelding

Forrige uke sa statsminister Erna Solberg til pressen at «Det er veldokumentert at små og mellomstore bedrifter skaper flest nye jobber i Norge» og «Regjeringen vil satse mer på gründerskap. Vi skal legge til rette for at bedriftene kan gå med overskudd å betale til fellesskapet». Dette utspillet gjør at Bedriftsforbundet har klare forventninger til at statsbudsjettet for 2018 retter seg mot de viktigste jobbskaperne, nemlig små og mellomstore bedrifter!

LO har endelig bøyd av etter Høyesterettsdom og press fra Bedriftsforbundet i Holship-saken19.9.2017 13:00Pressemelding

Etter et LO i harnisk og sterke uttalelser fra Jonas Gahr Støre før valgkampen, har allikevel LO nå bøyd av for Bedriftsforbundets krav om friheten til å organisere seg. Nå blir sjøtransport mer konkurransedyktig og mer miljøvennlig. Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) og NHO Logistikk og Transport (NHO LT) ble i går enige om en ny tariffavtale for havnevirksomheter i offentlige og private havner, Havne & Terminaloverenskomsten. Den nye tariffavtalen vil erstatte dagens tariffavtaler innenfor havneområdene.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom