Mariann Hornnes (53) er ansatt som ny administrerende direktør i Møller IT AS

Del

Mariann Hornnes (53) er ansatt som administrerende direktør for Møller Mobility Groups samlede IT virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group er Nordens største bilorganisasjon med en samlet omsetning på over 28 milliarder kroner og totalt over 4000 medarbeidere.

Mariann Hornnes har tung faglig IT-kompetanse og bred ledererfaring fra privat og offentlig sektor. Hun kommer fra stillingen som direktør i Gartner Norge. Før tiden i Gartner har Hornnes blant annet arbeidet i Sykehuspartner, Oslo Lufthavn, Akershus universitetssykehus og Norsk Tipping. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim.

- Bilbransjen står overfor store endringer og vi ser behov for raskere omstillingsevne. Møller Mobility Groups endringsevne ved å forbedre IT-infrastruktur og forretningsprosesser er viktige elementer i konsernets strategi mot 2020. Vi har sett etter en erfaren leder som kan lede vår svært viktige IT-organisasjon. Mariann Hornnes har lang erfaring med drift, forvaltning og utvikling av IT – og andre virksomhetskritiske teknologiløsninger. Vi er svært tilfreds med å få Mariann Hornnes som administrerende direktør for Møller IT, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

- Møller Mobility Group har en utrolig sterk posisjon som en av de ledende bilorganisasjoner i Nord Europa. Stillingen som administrerende direktør i Møller IT er blant de mest spennende IT-utfordringer du kan få i Norge og jeg ser frem til å ta fatt på jobben og treffe alle de dyktige medarbeiderne i Møller IT, sier Mariann Hornnes.

Harald Mølmen-Nertun vil fungere som leder av Møller IT inntil Mariann Hornnes er på plass.

Nøkkelord

Bilder

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg saker fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom