Mariann Hornnes (53) er ansatt som ny administrerende direktør i Møller IT AS

Del

Mariann Hornnes (53) er ansatt som administrerende direktør for Møller Mobility Groups samlede IT virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group er Nordens største bilorganisasjon med en samlet omsetning på over 28 milliarder kroner og totalt over 4000 medarbeidere.

Mariann Hornnes har tung faglig IT-kompetanse og bred ledererfaring fra privat og offentlig sektor. Hun kommer fra stillingen som direktør i Gartner Norge. Før tiden i Gartner har Hornnes blant annet arbeidet i Sykehuspartner, Oslo Lufthavn, Akershus universitetssykehus og Norsk Tipping. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU i Trondheim.

- Bilbransjen står overfor store endringer og vi ser behov for raskere omstillingsevne. Møller Mobility Groups endringsevne ved å forbedre IT-infrastruktur og forretningsprosesser er viktige elementer i konsernets strategi mot 2020. Vi har sett etter en erfaren leder som kan lede vår svært viktige IT-organisasjon. Mariann Hornnes har lang erfaring med drift, forvaltning og utvikling av IT – og andre virksomhetskritiske teknologiløsninger. Vi er svært tilfreds med å få Mariann Hornnes som administrerende direktør for Møller IT, sier konsernsjef Terje Male i Møller Mobility Group.

- Møller Mobility Group har en utrolig sterk posisjon som en av de ledende bilorganisasjoner i Nord Europa. Stillingen som administrerende direktør i Møller IT er blant de mest spennende IT-utfordringer du kan få i Norge og jeg ser frem til å ta fatt på jobben og treffe alle de dyktige medarbeiderne i Møller IT, sier Mariann Hornnes.

Harald Mølmen-Nertun vil fungere som leder av Møller IT inntil Mariann Hornnes er på plass.

Nøkkelord

Bilder

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg saker fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Møller Mobility Group

Møller Mobility Group utvider sin mobilitetssatsing15.10.2018 12:00Pressemelding

Møller Mobility Group investerer i selskapet Urban Infrastructure Partner (UIP). Investeringen gir Møller Mobility Group større rekkevidde som mobilitetsaktør, samtidig som det bidrar til å videreutvikle vår mobilitetsstrategi. Sammen med Hyre, konsernets bilbaserte mobilitetssatsning, er selskapet nå representert i to ledende miljøer som begge vil være aktive i å forme fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom