Sony Music Norway

MARCUS & MARTINUS UTE MED NY LÅT - "WITHOUT YOU"

2.11.2016 08:00 | Sony Music Norway

Del

På tre uker har Marcus & Martinus sluppet tre nye låter fra det kommende albumet "Together" (ute fredag 4 nov), hvor deres siste låt ut, titulert "Without You", tar ned pulsen i motsetning til de foregående låtene "One More Second" og "Go Where You Go".

"Without You" handler om de evige låt temaene ensomhet, savn og hjertesorg, som er flott innpakket i et gitarspill som duver gjennom låten, en trommebeat som taktfast driver fremover, og ikke minst - gutta får vist at de også kan rappe litt!

Låten er skrevet og produsert av Jesper Borgen, Joe J. Lee og Tommy La Verdi.

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.