Sony Music Norway

Marcus & Martinus talspersoner for Norge under årets Eurovision finale

Del

Tenåringsidolene Marcus & Martinus skal få det ærverdige oppdraget som talspersoner for Norge i den internasjonale Eurovision-finalen, 13. mai.

Foto: Fred Jonny
Foto: Fred Jonny

Gjennom Eurovisions 62 år lange historie, har den spennede avstemningen i slutten av programmet vært et av de største høydepunktene for folk flest. I år er det det populære tvillingparet fra Trofors som skal avgi Norges tolv poeng.

Marcus & Martinus ble riksstjerner over natten da de vant MGP jr i 2012, med låten «To dråper vann». Siden da har det toppet VG-lista med albumene «Hei» og «Together», og de ble kåret til Årets Spellemenn under Spellemannsprisen 2016

De siste årene har de rukket å kapre hjertene i store deler av Europa. Senest i januar opptrådte de som mellomakt i den finske nasjonalfinalen. 

- «Vi er veldig glade for at vi får lov til å dele ut poengene i MGP. Det er en stor ære. Vi er veldig spente på å være med på et så stort program som sendes til så mange land. Dette blir gøy! Vi håper Norge skal gjøre det bra, så lykke til!», sier Marcus og Martinus i en kommentar til NRK.

- «Det er fantastisk hyggelig at Marcus & Martinus ønsker å dele ut de norske stemmene under Eurovision Song Contest. Guttene har et stort publikum også internasjonalt, og det er stas at vi kan by på talsmenn som er godt kjent langt ut over våre landegrenser. Dette vil glede mange fans i hele Europa.

Det ses på som en stor ære å få lese opp nasjonens stemmer, og det er med stor glede vi lar Marcus og Martinus ta ordet foran potensielt 200 millioner mennesker lørdag kveld», sier Stig Karlsen, prosjektleder i Melodi Grand Prix.

Bilder

Foto: Fred Jonny
Foto: Fred Jonny
Last ned bilde

Dokumenter

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom