Sony Music Norway

Marcus & Martinus slipper nytt album og ny singel!

Del

Det nye albumet ”Moments” ute 17. november! Etter flere måneder med spekulasjoner blant fansen, kan Marcus & Martinus endelig bekrefte utgivelsen av sitt nye album, “Moments”. Den første singelen, ”Make You Believe In Love”, er produsert av Red One og slippes 29. september.

Marcus & Martinus - "Moments" artwork
Marcus & Martinus - "Moments" artwork

«Moments” handler ikke om å se tilbake i tid, det handler om det som skjer akkurat nå», sier Marcus. «Det handler om de øyeblikkene vi er så heldige å få oppleve sammen.»

Martinus legger til; «Og ikke bare når vi spiller foran tusenvis av fans på store arenaer, men også de små gøye tingene som skjer når vi er på reise sammen, som å få Marcus til å le av en vits eller å møte glade fans sammen. Vi håper jo å få mange slike øyeblikk også fremover.»

«Moments» handler også om å vokse opp – både privat og musikalsk. På dette albumet får en oppleve at Marcus & Martinus videreutvikler sitt musikalske univers, og utforsker et langt videre spekter av musikalske uttrykk. Etter å ha jobbet med noen av verdens fremste låtskrivere og produsenter, kan en tydelig se konturene av en duo som er i ferd med å bli en dominant aktør innen internasjonal pop-musikk.

Ny single produsert av Red One slippes 29. september

Den neste singelen, ”Make You Believe In Love”, er produsert av Red One – en av verdens mest suksessrike produsenter, som har hatt globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull.

Om låten sier Red One; «Jeg prøver alltid å skrive positive låter som får folk rundt i hele verden føle seg bra! Og dette er ikke noe unntak – det er en feiring av kjærligheten!»

«Det var en stor ære å få jobbe med en så dyktig og stor produsent som Red One. Kjemien stemte med en gang i studio, og vi hadde det utrolig moro!», sier Martinus om samarbeidet.

Red One har ingenting annet enn hyllest å komme med etter å ha jobbet med de norske tvillingene.

«Jeg visste at Marcus & Martinus var veldig talentfulle før jeg møtte dem, men etter å ha jobbet med dem i studio fikk jeg øynene enda mer opp for deres vokal-ferdigheter! Guttene er morsomme, energiske og fantastiske på alle måter, og jeg elsket å jobbe med dem!»

Han legger til; «Selv om jeg bor i L.A. så har guttene begynt å skape veldig mye oppsikt rundt i Europa, og det har nådd helt hit! Jeg hadde hørt mye fine ting om dem en god stund, og jeg er så glad for at vi kom sammen og gleder meg til alle får høre hva vi har laget!»

Nøkkelord

Kontakter

Leif O. Ribe
A&R Director
Leif.ribe@sonymusic.com
98877088

Bilder

Marcus & Martinus - "Moments" artwork
Marcus & Martinus - "Moments" artwork
Last ned bilde
Foto: Fred Jonny
Foto: Fred Jonny
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Nytt album fra Thåström - CENTRALMASSIVET er ute i dag!29.9.2017 13:52Pressemelding

Första singeln inleddes på en motellbalkong i Houston och avslutades på «Old Point Bar» i New Orleans. Amerikanska gospelkörer mötte tung europeisk blues medan den amerikanska söderns oljefält flimrade förbi. Uppföljaren, «Körkarlen», drabbade oss med omedelbara ”hej hej hej”-körer och ödesmättade syntar. Nu är det dags för fullängdaren och äntligen fortsätter den roadtrip som inleddes i maj. Skivan startar bland containertågen med «Bluesen i Malmö». Klockan är två på natten och över stan hörs en blues som bara kan komma från Thåström och hans band. Som en trasig cello i 120 decibel, för att citera texten. Lite senare: det långsamma «Centralmassivet» tar oss vidare norrut, till Stockholm. Vi följer Roslagsgatan genom Sibirien med en känslan av att någonting stort är på gång. Ett mirakel, allra minst. I oväntat rockriffande «Låt det goda» anas ett pariserhjul i dimman. ”Titta aldrig bakåt, vänd dig aldrig om”, mässar Thåström och vi följer den monotona gitarren genom floden. Vackra «Ald

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom