Sony Music Norway

Marcus & Martinus slipper 3 remixer av låten «Bae»!

Del

Marcus & Martinus sitt siste album «Together» har hatt enorm suksess over hele Norden siden det ble sluppet i november. Albumet gikk rett inn som #1 i Norge og Sverige, og har en rekke topp 40-hits i hele Norden. Albumet har blitt streamet mer enn 80 millioner ganger på Spotify på under 4 måneder!

Med låten «Bae» tok de nybakte 15-åringene en litt annen musikalsk retning, og den har blitt en umiddelbart fan-favoritt fra albumet. Videoen til «Bae» har blitt sett nesten 5 millioner ganger på YouTube. På henholdsvis 1., 2. og 3. mars slippes tre remixer av «Bae», laget at tre fantastiske produsenter som alle har lagt deres individuelle særpreg på sangen. Til disse remixene har Marcus & Martinus fått hjelp av Vigiland (SE), Dandy Lion (NO) og KVR (NL).

Den svenske house-duoen Vigiland slo for alvor gjennom i 2014 med gjennombruddslåten «UFO». Etter å ha fulgt opp med singlene «Shots & Squats» og «Pong Dance», kan duoen vise til nærmere 300 millioner streams på Spotify! Vigiland-remixen hadde live verdenspremiere på Marcus & Martinus sine to utsolgte show i Globen i Stockholm tidligere denne måneden.

Dandy Lion er et norsk produsent-team som tidligere har hatt suksess med remixer for Astrid S, Sandra Lyng og Chinook. Som produsenter og som artistene bak gruppen Skinny Days, har de til sammen over 30 millioner streams på Spotify.

KVR er den 16 år gamle nederlandske produsenten Koen van Ravensberg. Hans remix av Nathan Goshens «Thinking About It» ble en enorm hit og er sertifisert platina i Danmark og Nederland, og gull i Sverige og Norge, med over 60 millioner streams. KVR gjorde nylig den offisielle remixen til Lady Gagas «Million Reasons».

1.mars: Bae (Vigiland Remix)

2.mars: Bae (Dandy Lion Remix)

3.mars: Bae (KVR Remix)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom