Sony Music Norway

Marcus & Martinus sin nye singel «Remind Me» er ute i dag!

Del

Bare to måneder etter at de ga ut sitt tredje studioalbum "Moments", som allerede har passert over 40 millioner streams på Spotify, er Marcus & Martinus tilbake med ny musikk. Den nye singelen "Remind Me" skulle egentlig være det ellevte sporet på albumet, men i siste liten bestemte guttene seg for å spare den, som en aldri så liten overraskelse til det nye året.

«Remind Me» er skrevet og produsert av den norske produsentduoen Rat City (Kent og Cato Sundberg fra Donkeyboy). Marcus & Martinus har selv vært involvert i både låtskriving og komposisjon. De fire guttene stortrivdes i studioet sammen.

 Det var veldig god stemning da vi jobbet med Rat City i studio, kjemien var på topp og vi jobbet godt sammen, og da blir resultatet veldig bra. Cato og Kent er kjempeflinke og gøy å jobbe sammen med, sier Martinus.

 Å jobbe sammen med Rat City var bra, veldig bra. De er flinke og har et sound som vi liker veldig godt. Vi har vært med i hele prosessen og det har vært både interessant og gøy, legger Marcus til.

 Rat City har kun lovord om de unge artistene; De var veldig morsomme å jobbe sammen med. Begge to er utrolig talentfulle og tar sang veldig seriøst. Mellom hvert opptak øvde de på låten. Vi var jo to brødrepar som jobbet sammen så det var veldig enkelt for oss å finne dynamikken. Ble det for folketett i studio stakk to stykker og spilte dataspill, imens to jobbet med låt – og så motsatt. Helt genialt!

 Selv om «Remind Me» er kraftfull og energisk er den på samme tid nostalgisk og følelsesladet. Og til tross for at låten er av den reflekterende sorten, bobler refrenget over av den karakteristiske og smittsomme Marcus & Martinus-energien som guttene har gjort til sitt kjennemerke. 

 Om «Remind Me», sier Marcus: «Det er en gladlåt som sikkert brukes like mye på dansegulvet som til trening. Good feeling!»

 «Låten er full av energi og jeg håper at mange vil like den. Den bygges veldig fint opp mot refrenget, og man får en god følelse av å høre på den», uttaler Martinus.

 Sangen slippes som en bonus-singel på Moments-prosjektet like før guttene drar ut på Europa-turné. I vår og sommer besøker de 14 land og holder 26 konserter totalt.

Feb 09 Jyske Bank Boxen - Herning, Denmark UTSOLGT

Feb 10 Royal Arena - Copenhagen, Denmark UTSOLGT

Feb 14 Hartwall Arana - Helsinki, Finland UTSOLGT

Feb 16 Ericsson Globe - Stockholm, Sweden UTSOLGT

Feb 17 Ericsson Globe - Stockholm, Sweden UTSOLGT

Feb 18 Saab Arena - Linkoping, Sweden UTSOLGT

Feb 20 Columbiahalle - Berlin, Germany

Feb 22 Oslo spektrum - Oslo, Norway UTSOLGT

Feb 23 Oslo spektrum - Oslo, Norway

Feb 26 Sporthalle - Hamburg, Germany

Feb 27 Mitsubishi Electric Halle - Dusseldorf, Germany

Feb 28 Liederhalle - Stuttgart, Germany

Mar 01 Gasometer - Vienna, Austria

Mar 04 X-TRA - Zurich, SwitzerlandUTSOLGT

Mar 20 Klub Stodola - Warsaw, Poland

Mar 21 Forum Karlin - Prague, Czech Republic

Mar 23 Piraeus 117 Acedemy - Athens, Greece

Mar 25 Halle Sportova - Belgrade, Serbia

Mar 26 Dvorana Tivoli - Ljubljana, Slovenia

Mar 27 Aquarius Klub - Zagreb, Croatia

Mar 30 Fabrique Milano, Italy

Jun 23 Skarphallen - Tromso, Norway

Jul 14 Fredriksten Festning - Halden, Norway

Aug 11 Koengen - Bergen, Norway

Aug 14 Sverresborg - Trondheim, Norway UTSOLGT

Aug 25 Bendiksbukta, Odderøya - Kristiansand, Norway

Følg Marcus & Martinus

Instagram: https://www.instagram.com/marcusandmartinus 

Facebook: https://www.facebook.com/marcusandmartinus 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3N4FiTxpPQRsrihmTMN349 

Twitter: https://twitter.com/marcusmartinus  

YouTube: https://www.youtube.com/MarcusMartinusVEVO

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.