Felleskjøpet Agri

Magnus Carlsen har hovedrollen i Felleskjøpets nye reklamefilm

Del

For Magnus Carlsen har bønder to betydninger. I Felleskjøpets nye reklamefilm, som hadde premiere på TV2 i går, ofrer han bønder uten større omtanke. Dette faller ikke i god jord…

Felleskjøpets nye reklamefilm hadde premiere på TV2 i går kveld. Filmen er et resultatet av ett års planlegging og jobbing, tre kvelder og tre netter med filmopptak på to forskjellige lokasjoner, samt en imponerende dugnadsinnsats. Kronen på verket er hovedrolleinnehaver Magnus Carlsen. Sjakkesset hisser på seg bønder gjennom ofringer på sjakkbrettet, samt en uttalelse.

«En bonde fra eller til…»

Dette er tittelen på Felleskjøpets nye reklamefilm, men ikke en holdning som Magnus Carlsen står inne for. Etter opptakene uttalte Carlsen følgende:

– Bonden er sjakkens sjel. Etter å ha deltatt på opptakene til denne filmen har jeg lært enda mer om bønder og skjønner at det er viktig å behandle dem godt.

Proft team og sjelden dugnadsinnsats

Filmen er laget av TRY reklamebyrå (idé og manus) og regissert av The Directory ved Roar Uthaug og Steinar Borge. Det ble lagt ned en omfattende dugnadsinnsats fra bønder og ansatte i Felleskjøpet. Disse stilte som statister og hadde med seg 50 traktorer, verktøy og utstyr, samt griser, kuer, sauer og høner. Reklamefilmen er spilt inn på Kolbotn utenfor Oslo og på Smestad gård i Gjerdrum i Akershus.

Filmen kan du ser her - https://www.felleskjopet.no/reklamefilm-2016/


Laget av:

Øystein Halvorsen og Karin Lund, kreatører, TRY
Lars Midtlid, konsulent, TRY
Marte Heiersted, prosjektleder TRY
Roar Uthaug, regissør, The Directory
Steinar Borge, regissør, The Directory
Kristian Hajdu, produsent, The Directory
Henrik Thoresen og Trond Østby, Felleskjøpet Agri

Vedlagt bilde krediteres Espen Solli.

Nøkkelord

Kontakter

Henrik Thoresen, direktør forretningsutvikling i Felleskjøpet Agri
Tlf.: 905 79 710

Trond Østby, markedssjef i Felleskjøpet Agri
Tlf.: 908 49 736

Øystein Halvorsen, tekstforfatter i TRY
Tlf.: 906 32 846

Bilder

Om Felleskjøpet Agri

Felleskjøpet Agri
Felleskjøpet Agri
Depotgata 22
2000 Lillestrøm

72505050https://www.felleskjopet.no

Felleskjøpet har en omsetning på 15,5 milliarder og 3150 ansatte, og er den viktigste leverandøren av driftsmidler og teknologi til norsk landbruk. Felleskjøpets virksomhet omfatter også til sammen 210 butikker i Norge og i Sverige, eiendomsdrift, brød og bakevarer, utstyr til park og anlegg samt fôr og utstyr til kjæledyr. Felleskjøpet er et samvirke eid av 44 000 bønder. Felleskjøpet er markedsregulator for korn, og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. Felleskjøpets hovedmål er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi på kort og lang sikt.

Følg saker fra Felleskjøpet Agri

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Felleskjøpet Agri på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Felleskjøpet Agri

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom