Mads Hansen gir seg som artist

Del

Mads Hansen avslører i dag at han gir seg som artist, og at han lørdag 29. september vil holde sin avskjedskonsert på Rockefeller. Nyheten slår ned som en bombe i musikkmiljøet.

Mads Hansen bekrefter i dag at han gir seg som artist.

- De første tre månedene var en eneste lang opptur, men de siste fire-fem dagene har jeg slitt med manglende motivasjon og kreativ tørke, forteller Hansen. - Jeg vil derfor ikke gå i studio for å produsere nytt materiale, men heller gi meg mens jeg fortsatt er på topp.

Hansen håper nå at hans egen retrett forhåpentligvis kan åpne dørene for andre lovende artister som for eksempel Cezinando, Lars Vaular og Daniel Kvammen, da topplasseringene på Spotify nå er "up for grabs". - Dette er artister som altfor lenge har levd i skyggen av artister som meg selv, men som nå endelig vil få muligheten til å vise det norske folk at også de kan produsere kvalitetsmusikk.

Den suksessrike artisten har i sommer turnert landet rundt med sin "The One Song Only Tour", og avslører nå at han har booket Rockefeller lørdag 29. september for det som vil bli hans avskjedskonsert. - Dette vil bli en helaften fullstappet med både musikalsk og annet spennende innhold, og vil helt sikkert bli en minneverdig seanse for alle involverte, lover Hansen. Billettene legges ut for salg førstkommende torsdag klokken 09.00.

Hansens faste medlåtskriver og artistkollega, Petter Katastrofe, innrømmer at han mottok nyheten med sjokk og vantro: - Dette så jeg ikke komme. Mads har gjennom hele sin artistkarriere gått opp løypa for alle oss andre, og jeg tror jeg snakker på vegne av en samlet bransje når jeg lovpriser ham for hvordan han har redefinert måten man lager musikk på. Nå skylder vi ham en verdig avskjed på Rockefeller 29. september!

Sjokkexiten har allerede rukket å skape bølger i oddsmarkedet, og hos flere bookmakere seiler Hansen nå opp som den store favoritten til å motta såvel fagpris som hederspris på Spellemannprisen i februar neste år.

Mads Hansen står blant annet bak låten Sommerkroppen, som i sin tid satte norsk rekord ved å streame raskest til gullplate.

På vegne av Mads Hansen,

Mads hansen

Nøkkelord

Kontakter

Artist:
Mads Hansen - tlf. 971 65 395

Managing Directors:
Stian Thorbjørnsen - tlf. 411 75 069
Petter Katastrofe - tlf. 934 17 651

Bilder

Lenker

Om Mads Hansen

Mads Hansen
Ekebergløkka 45
3420 Lierskogen

Følg saker fra Mads Hansen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mads Hansen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.