Sony Music Norway

Lykke Li signerer med RCA Records, og slipper i dag to nye låter!

Del

Singelen «deep end» (produsert av Jeff Bhasker, Malay og T-Minus) og låten «hard rain» (produsert av Rostam Batmanglij) er begge smakebiter fra hennes fjerde studioalbum «so sad so sexy», oppfølgeren til «I Never Learn» fra 2014, som slippes 8. juni via RCA Records.

Den svenske, LA-baserte vokalisten, produsenten og låtskriveren debuterte med EPen Little Bit i 2008, før hun slapp albumet Youth Novels samme år. Med tre kritikerroste studioalbum og lovord i både The New York Times og Rolling Stone i bagasjen, samt spillejobber på noen av verdens største festivaler (deriblant Coachella og Glastonbury), er Lykke nærmest et ikon innen indie-pop sjangeren å regne.

De siste par årene har Lykke vært opptatt med sitt andre musikkprosjekt, liv; hennes «kjærlighetsbarn» og kreative utslipp, som hun selv kaller det, som hun har sammen med Andrew Wyatt, Björn Yttling, Pontus Winnberg og Jeff Bhasker. Artisten er også partner i YOLA Mezcal – et brennevinsmerke hun har startet sammen med vennene Gina Correll Aglietti (kokk og stylist) og Yola Jimenez (aktivist og meksikansk entreprenør), og var dessuten å se i Terrance Malik sin film Song to Song fra 2017, sammen med Ryan Gosling.

Til sommeren spiller Lykke Li på flere festivaler, deriblant som headliner på Øyafestivalen i Oslo. Sjekk ut lykkeli.com for flere datoer.

so sad so sexy Tracklist:

01 hard rain                               
02 deep end                               
03 two nights (feat. Aminé)                             
04 last piece                                        
05 jaguars in the air                    
06 sex money feelings die           
07 so sad so sexy                        
08 better alone                          
09 bad woman                            
10 utopia

Forhåndsbestill so sad so sexy:https://fanlink.to/sosadsosexy

Hør “deep end”:http://smarturl.it/LLDeepEnd  

Hør “hard rain”:http://smarturl.it/LLHardRain

Twitter - Instagram - Facebook - Website

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom