Egmont Publishing

Lunch-bladet øker fra 8 til ti numre i 2016

Del

Tegneseriebladet Lunch har hatt to vellykkede barneår på det norske bladmarkedet. Nå er det på tide å vokse: I 2016 øker Lunch utgivelsene fra 8 til 10.

– Det er veldig moro å øke antall blader i dagens printmarked. Det føles som om vi gjør det motsatte av omtrent alle andre i bransjen, Kjell ville vært stolt, sier serieskaper Børge Lund. 

Kjell er hovedpersonen i serien Lunch. En serie der høyt utdannede kontorrotter svinser rundt i en evig prosessutvikling. Ord som visjon, proaktivitet, endringsvilje og omorganisering er dagligtale, og det å faktisk få gjort noe ærlig arbeid er like fremmed som et møterom uten power point.

Alle liker Lunch
LUNCH har på kort tid blitt en av landets mest populære serier. Serieskaperen bak suksessen, Børge Lund, er mannen som har æresgallerier på kjøleskap og ved kaffemaskiner i åpne kontorlandskap over hele landet.

– Redaksjonen har fått henvendelser fra alt fra lærere og sykepleiere til aksjemeglere og næringslivstopper. De har til felles at alle kjenner seg igjen i LUNCH, og de er helt sikre på at serien handler om deres arbeidssituasjon. Dette sier noe om norsk arbeidsliv som kanskje er litt urovekkende, men heldigvis for oss er dette god butikk, sier redaktør Tonje Tornes.

Et variert blad
Foruten serien LUNCH er bladet fullt av frekke biserier, samt faste artikler fra Mediehuset 5080, Tynn & Trendy, Filter og blog-innlegg fra selveste Tegnehanne. Med andre ord, bladet gir deg den ultimate guiden, spekket med råd du selvsagt ikke ante du trengte, for å overleve i det moderne arbeidslivet. Og dette vil Norges bladlesere tydeligvis ha mer av. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom