The Well

Luksus-spaet The Well: Kåret til best i hele Nord-Europa

Del

Reisearrangører og gjester har utpekt det norske luksus-spaet The Well på Kolbotn til det beste i hele Nord-Europa. – Klart vi blir begeistret, sier daglig leder Espen Braaten.

The Well åpnet sine dører i desember 2015 og har fått et solid fotfeste i den norske spa- og velværebransjen. I fjor hadde The Well 63.000 gjester, og i år er håpet at dette tallet skal passere 100.000.
- Vi er svært fornøyd med den store interessen vi blir møtt med. The Well leverer fortsatt negative tall i regnskapet som planlagt, men vi har budsjettert med break even i vårt fjerde driftsår, sier Espen Braaten.

Prisvinneren

Nylig ble The Well i sterk konkurranse fra spa-anlegg i Baltikum, Skandinavia og England utpekt som best i Nord-Europa.

The Luxury World Hotel and Spa Awards er en årlig kåring av de beste fasilitetene verden over, stemt frem av faktiske gjester. Tusenvis av både kunder og reiseliv-representanter med interesse for spa er med i stemmegivningen, basert på kvaliteten på fasiliteter og service. 

Les mer om prisen her: http://www.luxuryspaawards.com/winners/2017-spa-awards

Kontakt: Espen Braaten - eb@thewell.no


Bildetekst: Daglig leder for The Well, Espen Braaten, håper på å runde 100.000 gjester i løpet av 2017.

Bilder

Om The Well

The Well
The WellFølg saker fra The Well

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra The Well på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra The Well