Sony Music Norway

Loveless slipper musikkvideo til "Real Thing"!

Del

Den hardtarbeidende duoen Loveless har siden 2013 vært fanebærere for housemusikk og UK Garage, og har høstet god kritikk både i inn- og utland. Nå slipper de endelig en fantastisk video til singelen "Real Thing" feat. Taet!

"Real Thing" er et knallsterkt samarbeid mellom den norske duoen Loveless og den 18 år gamle britiske vokalisten Taet, av mange spådd til å bli den nye sterke stemmen fra UK. Med på singelen er også singer/songwritere Varren Wade og Gabrielle Leithaug. Singelen gis ut av Nora Collective og Sony Music Norway.

Videoen er en kjærlighetshistorie mellom Ingrid og Mathias og utspiller seg i en liten by som heter Suldal. Suldal er fylt med brutalistisk og hard arkitektur designet av Geir Grung på 60-tallet, der i blant det velkjente Energihotellet. Hotellet og byen forøvrig er omringet av nydelig norsk natur, og passer meget godt til det minimalistiske og følsomme uttrykket til Loveless.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom