Sony Music Norway

Loveless slipper "Bad4U" med svenske Awa!

Del

Stockholm-baserte Awa vant den svenske versjonen av X-Factor da hun var kun 15 år gammel. Hun fullførte skolen, slapp to singler (den siste kalt "Obvious"), og fikk raskt oppmerksomhet utenlands. Og det var nettopp denne sangen som fikk Loveless til å ta kontakt med Awa.

Hør "Bad4U" Her!

Loveless sier: "Vi elsker sangen hennes ‘Obvious’ og stemmen hennes, så vi kontaktet henne mens vi var i Stockholm. Hun hadde en god kjemi med [låtskriver] Leslie Tay, og ‘Bad4U’ ble resultatet av dette samarbeidet."

Britiske The Guardian beskrev musikken hennes som "… med en infiltrerende produksjon, sjelfull vokal og en melankolsk undertone blander hun nymotens dance med 90-talls house og knytter det sammen til en sterk popsang." Awa selv forteller: "Det var kjempegøy å jobbe med Loveless og Leslie Tay så jeg er veldig glad for at verden snart får høre restultatet."

Etter flere år som fremtredende personer i hver sin ende av den norske musikkscenen, etablerte Eirik Tillerli og Filip Kollsete Loveless i slutten av 2013. Med R&B og britisk klubbmusikk tett til hjertet, ønsker de å skape den sjelfulle klubbmusikken de selv elsker.

De har fått en del oppmerksomhet fra nasjonal og internasjonal presse selv om de kun har én offisiell EP til sitt navn, med jevn rotasjon på lokal radio, BBC 1Xtra "Record of the Week", i tillegg til anerkjennelse fra kjente internasjonale blogger som Earmilk, Complex UK, Hypetrak, DiscoBelle og Selected. Loveless har spilt på noen av Norges største festivaler, gjort flere opptredener utenlands, og drifter en av hovedstadens mest populære klubbkonsepter - rett og slett kalt "Klubb Loveless" - en gang i måneden.

"Bad4U" er ute på alle plattformer fredag 15. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.