Sony Music Norway

Loveless slipper "Bad4U" med svenske Awa!

Del

Stockholm-baserte Awa vant den svenske versjonen av X-Factor da hun var kun 15 år gammel. Hun fullførte skolen, slapp to singler (den siste kalt "Obvious"), og fikk raskt oppmerksomhet utenlands. Og det var nettopp denne sangen som fikk Loveless til å ta kontakt med Awa.

Hør "Bad4U" Her!

Loveless sier: "Vi elsker sangen hennes ‘Obvious’ og stemmen hennes, så vi kontaktet henne mens vi var i Stockholm. Hun hadde en god kjemi med [låtskriver] Leslie Tay, og ‘Bad4U’ ble resultatet av dette samarbeidet."

Britiske The Guardian beskrev musikken hennes som "… med en infiltrerende produksjon, sjelfull vokal og en melankolsk undertone blander hun nymotens dance med 90-talls house og knytter det sammen til en sterk popsang." Awa selv forteller: "Det var kjempegøy å jobbe med Loveless og Leslie Tay så jeg er veldig glad for at verden snart får høre restultatet."

Etter flere år som fremtredende personer i hver sin ende av den norske musikkscenen, etablerte Eirik Tillerli og Filip Kollsete Loveless i slutten av 2013. Med R&B og britisk klubbmusikk tett til hjertet, ønsker de å skape den sjelfulle klubbmusikken de selv elsker.

De har fått en del oppmerksomhet fra nasjonal og internasjonal presse selv om de kun har én offisiell EP til sitt navn, med jevn rotasjon på lokal radio, BBC 1Xtra "Record of the Week", i tillegg til anerkjennelse fra kjente internasjonale blogger som Earmilk, Complex UK, Hypetrak, DiscoBelle og Selected. Loveless har spilt på noen av Norges største festivaler, gjort flere opptredener utenlands, og drifter en av hovedstadens mest populære klubbkonsepter - rett og slett kalt "Klubb Loveless" - en gang i måneden.

"Bad4U" er ute på alle plattformer fredag 15. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Foto: Jonathan Vivaas Kise
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

JUSTIN TIMBERLAKE RETURNERER TIL TELENOR ARENA 2. AUGUST5.2.2018 16:07Pressemelding

Etter 4 år er han endelig tilbake! Justin Timberlake annonserer Europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden. «The Man of the Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Vi gleder oss til en magisk kveld med en av verdens beste entertainere på Telenor Arena 2. august. Billetter i salg mandag 12. februar kl. 10.00. Forsalg via livenation.no fra fredag 9. februar kl. 09.00-17.00.

BRITNEY SPEARS TIL TELENOR ARENA – FREDAG 10. AUGUST!23.1.2018 10:21Pressemelding

Britney Spears er en av de mest suksessfulle og hyllede artistene i pophistorien. For første og eneste gang tar ikonet med seg sitt spektakulære Vegas-show, «Britney: Piece of Me», til utvalgte arenaer i Europa. Dette gir trofaste fans, som ikke har hatt mulighet til å reise til Las Vegas, en unik sjanse til å se stjernen live. Det er en glede å annonsere at hun inntar Telenor Arena for «one night only» fredag 10. august!

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom