Sony Music Norway

Loveless og Philip Emilio på Norgesturné!

30.11.2016 13:37 | Sony Music Norway

Del

Loveless og Philip Emilio tar med seg fantastisk musikk og lys inn i vintermørket, når turnéen deres «Heartbreak Tour» setter i gang i januar. De stikker innom din by og gjør alt for at du skal slippe følelsene fri på dansegulvet, enten du vil danse, le, gråte eller kline.

«Heartbreak tour er dedisert til de som slo sprekker hjertene i våre, og har inspirert oss til å lage musikken vi lager.»

13. januar: Østsia, Kristiansand

19. januar: Kvarteret, Bergen

21. januar: Vippa, Oslo

26. januar: Tou Scene, Stavanger

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Henrik Beck
Foto: Henrik Beck
Last ned bilde
Foto: Christian Bastiansen
Foto: Christian Bastiansen
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.