Fagforbundet

LO Kommune inviterer til Kommunalkonferansen 2018

Del

Vi har råd til framtida, er tittelen på årets konferanse. Vi spør ikke om vi har råd til framtida. Det har vi. Spørsmålet er hvordan politiske veivalg skaper nye, bærekraftige arbeidsplasser, rettferdig omfordeling og et samfunn som ivaretar alle - uavhengig av sosial og økonomisk bakgrunn og hvor i landet en bor.

Temaene for årets konferanse er digitalisering og ny teknologi, næring og samfunnsplanlegging, klasse og ulikhet, sentrum og periferi.

  • Blant innlederne er Peder Kjøs, Magne Flemmen og Jonas Bals som skal som skal snakke om klasse med litt ulike tilnærminger.
  • Alle de fire rød-grønne partilederne deltar i en paneldebatt torsdag.
     
  • Pål Molander, direktør for Statens arbeidsmiljøinstitutt vil ta for seg hvordan digitalisering vil påvirke framtidas arbeidsliv.
  • Lederne i de fem fagforbundene som utgjør LO Kommune kommer også til å bidra på ulike vis.

 Konferansen finner sted 7. – 8. november 2018 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen.

 Se hele programmet her: http://www.kommunal.no/

 Vi vil gjerne ha en oversikt over hvor mange som kommer. Vennligst send en e-post til presseansvarlig for konferansen: geirmund.jor@fagforbundet.no tlf: 41648263,

 VELKOMMEN!

 Vennlig hilsen

Mette Nord

Leder i LO Kommune

Nøkkelord

Kontakter

Geirmund Jor tlf 41 64 82 63

Bilder

Lenker

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med omlag 365 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom