TV 2

Listhaug-drama ga rekord for TV 2 Nyhetskanalen

Del

TV 2 Nyhetskanalen fikk i går en dagsandel på hele 7,5 prosent blant alle TV-seerne. Det er den sterkeste dagen så langt i år.

TV 2 Nyhetskanalen satte mandag og tirsdag nye årsrekorder.
TV 2 Nyhetskanalen satte mandag og tirsdag nye årsrekorder.

Dermed ble gårsdagen den andre dagen på rad med rekord for TV 2 Nyhetskanalen. Mandag var kanalen landets tredje største blant alle TV-seerne, og tirsdag vokste kanalen ytterligere i den kommersielle målgruppen 20-49 år.

- Det er ingen tvil om interessen er høy rundt dramatikken på Stortinget og Sylvi Listhaug. Vi har faktisk ikke hatt så høye tall siden 2016. Live TV blir stadig viktigere. Folk ønsker å bli oppdatert løpende, og være med der det skjer - når det skjer, kommenterer nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

Tirsdag er den sterkeste dagen for TV 2 Nyhetskanalen i begge målgruppene så langt i 2018, og vi må helt tilbake til 2016 for å finne like sterke dager for kanalen. 

Så langt i år har TV 2 Nyhetskanalen en andel på 3,1 prosent i aldersgruppen 10-79 år.

- Jeg må berømme folkene våre. Vi har svært dyktige medarbeidere som Norge både våkner til, og sovner til på dager som dette. De gir alt for TV 2 og for at seerne våre skal få det de forventer av oss. Vi jobber hurtig, bredt og dypt, og akkurat den kombinasjonen har vist seg å være den riktige formelen for de som følger oss på Nyhetskanalen. De forventer at vi er der det skjer, og det er vi, påpeker Karianne Solbrække.

Kontakter

Bilder

TV 2 Nyhetskanalen satte mandag og tirsdag nye årsrekorder.
TV 2 Nyhetskanalen satte mandag og tirsdag nye årsrekorder.
Last ned bilde
Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2. Foto: Alex Iversen, TV  2.
Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2. Foto: Alex Iversen, TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom