Konica Minolta

"Line of the Year" til Konica Minoltas programvareløsninger

Del

I følge Keypoint Intelligence`s Byers Lab Inc (BLI) er Konica Minoltas programvareportefølje best i test.

I følge Keypoint Intelligence`s  Byers Lab Inc (BLI) er Konica Minoltas programvareportefølje best i test. 

Bransjens Oscar og Olympisk gull
Hvert år kåres“Line of the Year” for både multifunksjonsmaskiner (printere) og programvareløsninger. Dette er den mest betydningsfulle utmerkelsen til BLI, og ikke minst den prisen i bransjen som henger høyest. - Å vinne "Line of the year" for våre programvareløsninger er som å vinne gull i OL. Vi tar hjem den gjeveste prisen og vi er utrolig stolte, sier Christian Nyhus, produktsjef i Konica Minolta. Han fortsetter: - Dette er den ultimate "best i test". I følge BLI er bredden og ytelsen på vår portefølje vanskelig å matche.

Hvorfor Konica Minolta?
Keypoint Intelligence begrunner prisen med at Konica Minolta har den sterkeste og mest komplette programvareporteføljen på tvers av en rekke kategorier som blant annet inkluderer digitale dokumentsystemer for gjenfinning- og behandling av dokumenter og arbeidsflyt. Det hevdes videre at Konica Minolta er svært godt posjonert til å møte de dokumentrelaterte behovene til private bedrifter, offentlige instanser og vertikale næringer som helse, utdanning og finansielle tjenester. Enda viktigere; selskapet har kompetansen til å distribuere dokumentsystemene og støtte dem, slik at kundene alltid får kompetent support.

Konica Minolta har mottatt «2018 Document Imaging Software Line of the Year» for både USA og Europa.

Les hele pressemeldingen her (engelsk versjon).

Les mer om våre dokumentsystemer her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Produktsjef Christian Nyhus
Produktsjef Christian Nyhus
Last ned bilde

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions as er et globalt selskap som tilbyr bedrifter strukturerte arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Vi er også en ledende leverandør av printere til bedrifter som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. 

Med 41 000 medarbeidere i over 100 land utvikler Konica Minolta ledende og prisbelønte produkter og teknologier. På området dokumenthåndtering er Konica Minoltas materialteknologi, optikk og bildebehandling avgjørende. Selskapets økonomiske styrke og evne til nytenkning gjør oss i stand til å levere bærekraftige løsninger til et privat og offentlig næringsliv i stadig endring. Konica Minolta Norge har rundt 190 medarbeidere og er representert ved 9 salgskontorer som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. I tillegg til 26 forhandlere fordelt over Norge. Hovedkontoret ligger i Nydalen, Oslo 

Følg saker fra Konica Minolta

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Konica Minolta på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Konica Minolta

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom