EL og IT Forbundet

Likestilling og teknologi: Feiring av Ada Lovelace-dagen

Del

Female Legends, Hanne Linn Skogvang (ansvarlig redaktør i Fett) og Olga Kravchenko (IBM).

Ada Lovelace regnes som verdens første dataprogrammerer. Dagen markeres for å vise fram kvinnelige pionerer og forbilder innen teknologi og realfag.

Vi samler tre dyktige kvinner for å innlede for om aktuelle temaer:

  • Hanne Linn Skogvang (ansvarlig redaktør i Fett), feministisk perspektiv på teknologi
  • Olga Kravchenko (IBM), verdien av blockchain
  • Lillie Klefelt og Liza Lind fra Female Legends, trygge gaming-miljøer for kvinner

Tid og sted

Tirsdag 9. oktober kl 16.00-18.00. Youngstorget, Oslo Kongressenter.

Enkel matservering fra kl 16.00. Første innledning starter kl 16.15.

Påmelding er ikke nødvendig.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12
0181 Oslo

+47 23 06 34 00http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet er et LO-forbund for ansatte innenfor IKT, energi og el-installasjon. Forbundet har over 38 000 medlemmer.

Følg saker fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EL og IT Forbundet

Tarifflønn for alle innen elektrofagene17.10.2018 11:04:18Pressemelding

Lønns- og arbeidsvilkårene i landsoverenskomsten for elektrofagene skal fortsatt gjelde for alle arbeidstakere i elektrobransjen. Dette er klart etter at Tariffnemnda den 12. oktober forlenget allmenngjøringsvedtaket fra 2016. Det var EL og IT Forbundet som ba om forlenging av vedtaket. - Dette er en god nyhet. Det sikrer arbeidsvilkårene til utenlandsk arbeidskraft på oppdrag i Norge, og er helt nødvendig for å hindre ytterligere sosial dumping og å bidra til rettferdig konkurranse mellom bedriftene i bransjen, sier Jan Henrik Larsen, forbundssekretær i EL og IT Forbundet. EL og IT Forbundet reagerer imidlertid på at Tariffnemnda sletter ordene «og for et rimelig antall hjemreise» fra forskriften, hvilket betyr atutenlandske arbeidstakere kan pålegges selv å betale for reisen mellom arbeidssted i Norge og hjemsted. Det rammer utenlandsk arbeidskraft hardt og gjør det billigere å importere arbeidskraft til Norge, mener EL og IT Forbundet. - Etter forbundets oppfatning er det svakt at n

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom