Codan ForsikringCodan Forsikring

Lik bilforsikring til alle

Del

Torsdag 17. august ble Oslo kåret til landets elbilhovedstad fordi byen har ambisiøse mål om nullutslipp og et godt tilrettelagt tilbud til elbileiere. Forsikringsselskapet Codan gratulerer Oslo. Stadig flere forsikringsselskaper lanserer egne elbilforsikringer, mens Codan Forsikring tilbyr én bilforsikring uansett om du har el-, hybrid-, bensin- eller dieselbil.

Behandler alle likt
Henrik Andreas Mathisen, Direktør Privat i Codan Forsikring er opptatt av at elbil-eiere skal føle seg godt ivaretatt.

– Vi tilbyr kunder med elbil leiebil etter skade, i tillegg dekker vi naturligvis utgifter til drivstoff og bompenger dersom vi ikke klarer å skaffe tilveie en elbil. Han er opptatt av at elbil-eiere skal slippe å forholde seg til disse utgiftene.

Skade på leasingbil
Flere kunder som opplever en totalskade på leaset el- eller hybridbil er ikke klar over at erstatningen går til eier av bilen, altså leasingselskapet,

– Dette kan medføre at leasingkunden kan tape sitt engangsbeløp. Codan Forsikring dekker resterende startleie for sine kunder, sier han.

Norges elbilhovedstad er Oslo
Blant landets storbyer Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim var det førstnevnte som gikk seirende ut som Norges elbilhovedstad. Begrunnelsen er at Oslo blant annet har et ambisiøst mål om 50 prosent reduksjon i klimagassutslipp i 2020, og 95 prosent innen 2030. Bergen haler innpå, og skal kutte utslippene med 30 prosent innen 2020 og være fossilfri i 2030. Vestlandsbyen har også landets største elbilandel på 9,6 prosent, mens Oslo har en elbilandel på 6,9 prosent. Norge er i verdenstoppen innen salg av elbiler, omlag 120.000 elbiler finnes på norske veier i dag.

Nøkkelord

Kontakter

Om Codan Forsikring

Codan Forsikring
Codan Forsikring
Verkstedveien 3
0277 Oslo

06300http://www.codanforsikring.no

Codan Forsikring er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi selger forsikringer innen primærområdene bil, hus, innbo og reise. Innenfor næring dekker Codan Forsikring hele bedriftens forsikringsbehov.

I Norge er vi 250 ansatte og ledes av Stefan Langva, Administrerende direktør.

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, ett av verdens ledende multinasjonale forsikringsselskaper med 9 millioner kunder i mer enn 100 land.

Følg saker fra Codan Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Codan Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Codan Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom