Coca-Cola European Partners Norge

Lewis Hamilton lanserer nytt fartsmonster

Del

Sammen med Monster Energy lanserer verdensmester og Formel 1-fører Lewis Hamilton sin helt egen energidrikk. Signaturdrikken «44» kommer på det norske markedet i løpet av juni.

Lewis Hamilton lanserer sin egen energidrikk sammen med Monster Energy
Lewis Hamilton lanserer sin egen energidrikk sammen med Monster Energy

Med tre verdensmestertitler og 53 Formel 1-seiere så langt, er Lewis Hamilton en stjerne innenfor motorsport. Monster har tradisjon for å støtte opp om utøvere hvor millisekunder er avgjørende, og sammen har de utviklet et fartsmonster som denne sommeren blir tilgjengelig for norske fans.

Den nye energidrikken «44» er oppkalt etter startnummeret som Hamilton begynte karrieren med, og fortsatt bruker på Formel 1-banen. Designet på boksen er lett gjenkjennelig, med elementer fra hjelmen og hans tre mesterskapsstjerner godt synlige. Hamilton har vært involvert i alle deler av arbeidet med signaturdrikken, og er svært fornøyd med resultatet.

– Jeg har samarbeidet med Monster i fem år, og har alltid ønsket å lage min helt egen drikk. For meg er dette en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har jobbet med alle detaljer i utviklingen av produktet fra start til slutt, og gleder meg til å se «44» i butikkhyllene, sier Lewis Hamilton.

Energi med mindre sukker

Norge er i dag det markedet i Europa hvor Monster vokser raskest, og energidrikk med redusert sukkerinnhold har vist seg å slå godt an. Monster har åtte produkter her til lands, og fem av disse er sukkerfrie eller lavkalorivarianter. I signaturdrikken til Lewis Hamilton er sukkermengden halvert, sammenlignet med tradisjonelle energidrikker. Smaken er en ny vri på den tradisjonelle energidrikksmaken, og det er store forventninger til at «44» vil bli tatt godt i mot av norske fans.  

– Lewis Hamilton er en fantastisk idrettsutøver, og en superstjerne innenfor motorsport. Dette er en internasjonal lansering, som vi er utrolig glad for å ha fått til Norge. I 2016 lanserte vi energidrikken «The Doctor» med MotoGP kjøreren Valentino Rossi, og det ble fjorårets mest vellykkede energidrikk-lansering her til lands. Dette kommer til å bli enda større, avslutter Vetle Heggem Brevik, porteføljeansvarlig for energidrikke hos Coca-Cola European Partners Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lewis Hamilton lanserer sin egen energidrikk sammen med Monster Energy
Lewis Hamilton lanserer sin egen energidrikk sammen med Monster Energy
Last ned bilde
Lewis Hamilton med sin nye signaturdrikk fra Monster Energy
Lewis Hamilton med sin nye signaturdrikk fra Monster Energy
Last ned bilde
Last ned bilde

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola European Partners Norge og Coca-Cola Company Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Coca-Cola European Partners Norge distribuerer også produktene til Monster Beverages. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Urge, TAB X-tra, Bonaqua, Powerade, Nestea, Minute Maid, Kuli, CHAQWA, Burn og Monster. Coca-Cola European Partners Norge har ca 700 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte. Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom