Sony Music Norway

Leon Bridges til Rockefeller

14.3.2016 10:07 | Sony Music Norway

Del

Han sammenlignes med Otis Redding og Sam Cooke, og 50 år senere er det nettopp Leon Bridges som krediteres for å gjenopplive 1960-tallets rythm and blues og soul. Han er ikke mer enn 26 år gammel, men han har allerede vært Grammynominert og reist verdens rundt med sine konserter. Nå står endelig Norge for tur, 10. mai besøker han nemlig Rockefeller.

Leon Bridges er opprinnelig fra Fort Worth i Texas, og hans vei mot musikken som levebrød minner om en aldri så liten Askepotthistorie. Han lærte seg selv å spille gitar, slik at han kunne akkompagnere sine egne tekster. Han jobbet som oppvasker på restaurant og opptrådte under såkalte ”Open-Mic Nights” rundt omkring i hjembyen.  Han ble oppdaget av Columbia og i juni 2015 var hans debutalbum klart for publikum. ”Coming Home” fikk gode anmeldelser over hele linja, og tittelsporet ble en av de mest virale låtene på Spotify den samme måneden.

Endten du tiltrekkes av soul, rythm & blues eller rett og slett kvalitetsmusikk, vet du hvor du burde befinne deg 10. mai – på Rockefeller.

Billetter i salg fra onsdag 16.mars kl 10.00.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.