TV 2

Lene (45) er ny salgs- og abonnementsdirektør i TV 2 Sumo

Del

Lene Bjørcks brede markedsføringsbakgrunn vil komme godt til nytte i hennes nye rolle som salgs- og abonnementsdirektør i TV 2 Sumo.

Lene Bjørck. Foto: Erik Edland, TV 2
Lene Bjørck. Foto: Erik Edland, TV 2

De siste månedene har TV 2 Sumo rekruttert en rekke nye medarbeidere med ny kompetanse i TV 2. Neste kvinne i rekken er TV 2 Sumos salgs- og abonnementsdirektør, som skal lede an i vekstarbeidet og bidra til å skaffe flere kunder.

– Vi ønsker at TV 2 Sumo skal bli førstevalget for alle som vil strømme seg bort i Norge – og salgs- og abonnementsdirektøren skal lede arbeidet med å nå ut til alle med dette budskapet, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland.

– At TV 2 Sumo nå satser så betydelig, også gjennom å bygge opp en helt ny organisasjon, gjør det ekstra attraktivt å begynne der. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, bli kjent med nye kolleger og ikke minst til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter, sier Lene Bjørck.

Bjørck har en master i markedsføring fra BI, og bakgrunn i bransjen fra blant annetAltibox og Get, som henholdsvis markedsdirektør og markedssjef. Hos begge disse har hun jobbet med utvikling av de nye tv-opplevelsene. Nå kommer hun til TV 2 Sumo med oppstart 15. oktober, etter et kort opphold hos Carat. Hun overtar stillingen i TV 2 fra Bernt A. Andersen, som nå er direktør for forretningsutvikling.

TV 2 Sumo har de siste månedene opplevd en god vekst. Nå i høst er det spesielt den nye sportspakken og Film- og serieproduktet med blant annet Bloggerne, Kardashians og Farmen, med avleggeren Torpet eksklusivt, som løfter strømmetjenesten.

– TV 2 Sumo har store ambisjoner i årene som kommer, og det å få lede enheten for salg og abonnement i denne satsningen, og være med å videre utvikle tjenesten, er utrolig spennende. TV 2 Sumos ambisjon om å være førstevalget på underholdning, nyheter og sport er tiltalende. De tilbyr en bredde i innholdsporteføljen andre strømmeaktører ikke har, og det er mye innhold som er laget for det norske markedet i tjenesten. Det tror jeg er en fordel, og summen av dette gjør TV 2 Sumo til en svært interessant strømmetjeneste, sier hun.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lene Bjørck. Foto: Erik Edland, TV 2
Lene Bjørck. Foto: Erik Edland, TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

TV 2 og Netflix går sammen om TV-serie med Oslo-avtalen fra 1993 som bakteppe9.5.2019 09:00:00 CESTPressemelding

I dag ble det klart at TV 2, sammen med streamingtjenesten Netflix og den Israelske kringkasteren HOT, setter i gang spenningsserien med arbeidstittel «What happened in Oslo». Seriens utgangspunkt er en kidnapping av en ung norsk jente i Sinaiørkenen, med koblinger til forhandlingene mellom Israel og palestinerne i Oslo i 1993. Serien produseres av norske Monster Scripted, i samarbeid med israelske Drama Team.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom