NHO Service

Leikvoll gir seg som attføringsdirektør

10.6.2016 10:11 | NHO Service

Del

Johan-Martin Leikvoll har valgt å gå av som direktør for NHO-foreningen Arbeid & Inkludering. – Med stort engasjement har jeg i 17 år vært leder for en innovativ og faglig sterk bransje. Nå er det på tide å slippe til andre krefter, sier han.

Direktør Johan-Martin Leikvoll
Direktør Johan-Martin Leikvoll

Styreleder Petter Refsnes sier at Leikvoll har satt sine spor.
– Jeg vil på vegne av styret og bransjen rette en stor takk til Leikvoll for den innsatsen han gjennom 17 år har lagt ned. Han har vært en visjonær leder og en pådriver for faglig utvikling og fornyelse i tilbudene til arbeidssøkerne og næringslivet. Leikvoll har også vært en uredd og tydelig stemme i den offentlige debatten. Han har blant annet hatt et særlig engasjement for alle de mange tusen som står årevis i kø og venter på å få et arbeidsrettet tilbud, sier Refsnes.  2015 ble et rekordår hvor bransjen hjalp 7000 personer ut i ordinær jobb.

– Jeg har hele min tid som leder vært opptatt av endring og at man må tilpasse seg nye tider. Min vurdering er likevel at bransjen er best tjent med at det framover skjer med en annen leder. Jeg er uansett trygg på at denne bransjen med så mye kompetanse og glødende engasjerte mennesker kommer til å spille en avgjørende rolle fremover for å hjelpe personer som har slitt i arbeidslivet i jobb. X-faktoren er alle veilederne i medlemsbedriftene som med kompetanse og kunnskap gjør forskjell, sier Leikvoll.

Leikvoll går formelt av som direktør 24.juni og vil fra høsten av begynne som politisk rådgiver i LO-forbundet Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT).

Kontakter

Direktør Johan-Martin Leikvoll, mob. 97 16 28 06
Informasjonssjef Per Christian Langset, mob. 97 56 94 51

Bilder

Direktør Johan-Martin Leikvoll
Direktør Johan-Martin Leikvoll
Last ned bilde

Lenker

Om NHO Service

NHO Service
NHO Service
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

23 08 86 50http://www.nhoservice.no

NHO Service er den tredje største landsforeningen i NHO og består av 720 bedrifter med nær 4000 virksomheter og over 50 milliarder i omsetning. Bransjene er bemanning, renhold, sikkerhet, eiendomsdrift, helse og velferd, samt arbeid og inkludering. Vår visjon er «Service i ordnede former». Det betyr at NHO Service vil bidra til økt profesjonalitet, styrke bedrifters samfunnsnytte, økt verdiskaping og sikre arbeidsplasser.

Besøksadresse: Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo, 4 etg.

Følg saker fra NHO Service

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO Service på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO Service

Revidert: Bekymret for tikkende uførebombe.11.5.2016 11:01Pressemelding

– Jeg er faktisk mer bekymret for de 140.000 personene med nedsatt arbeidsevne som står uten arbeidsrettede tilbud enn for de 85.000 ordinært arbeidsledige. Vel og bra at regjeringen og Stortinget kappes om å gjøre mest for å skape flere arbeidsplasser og redusere arbeidsledigheten, men vi står foran en tikkende uførebombe når man ikke satser på flere og bedre tilbud til dem som står langt fra arbeidslivet, sier Johan Martin Leikvoll direktør i NHO-foreningen Arbeid & Inkludering.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom