Sony Music Norway

Legendene i Depeche Mode slipper singelen «Where’s The Revolution» fredag.

1.2.2017 10:02 | Sony Music Norway

Del

Nytt album «Spirit» slippes 17. Mars via Columbia Records.

Det ikoniske bandet Depeche Mode slipper deres etterlengtede nye låt «Where’s The Revolution» fredag 3. februar. Låten som ble behørig teaset under deres pressekonferanse i Milano i fjor høst, er det første vi får høre fra bandet på fire år, og første smakebit fra deres 14. studioalbum «Spirit» som slippes 14. mars.

På «Spirit» samarbeider bandet for første gang med produsent James Ford fra Simian Mobile Disco (Foals, Florance and the Machine, Arctic Monkeys) og er oppfølgeren til bandets blockbuster fra 2013 «Delta Machine» som debuterte på 1. plass i tolv land. Albummet har allerede mottatt skryt, der engelske Q Magazine kaller «Spirit» «The most energized Depech Mode album in years.».

Depech Mode støtter albumslippet med en verdensomspennende turné for å gi både nye og gamle fans en sjanse til å oppleve bandets storslagne live-show. Første del av «Global Spirit Tour» er i salg nå, og består av 34 show i 21 land over hele Europa. Turneen starter 5. mai i Stockholm og går fra stadion til stadion gjennom Europa før den fortsetter til høsten i Nord- og Sør-Amerika.

Depech Mode er en verdens mest inflytelsesrike, elskede og mestselgende band gjennom historien. Depech Mode har solgt over 100 millioner og opptrådt for mer enn 30 millioner fans verden over. Etablert i 1981, Depech Mode – Martin Gore, Dave Gahan og Andy Fletcher – fortsetter å imopnere både anmeldere og publikum, både i studio og ute på veien.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.