EVRY

Ledende svensk retailer fornyer og utvider avtale med EVRY

Del

EVRY har mottatt varsel om at selskapet har vunnet en strategisk viktig avtale med et ledende svensk retail selskap om leveranse av IT-tjenester for en periode på 5 år med estimert kontraktsverdi i avtaleperioden på SEK 500 millioner.

Det ledende retail selskapet har gjennomført en grundig evalueringsprosess, og EVRY er valgt på grunnlag av at selskapet hadde det beste og mest konkurransedyktige totaltilbudet. EVRY har gjennom mange år hatt et tett samarbeid med selskapet og levert infrastrukturtjenester og elektroniske meldingstjenester (EDI). Gjennom den nye avtalen skal EVRY også levere applikasjonstjenester og skytjenester og blir en strategisk viktig partner til selskapets cloud transformasjon.

«Vi er veldig stolte av å bli valgt av denne ledende svenske retailer, noe som viser at vi kan tilby høy kvalitet infrastrukturtjenester og skyløsninger også i det svenske markedet. Denne retail virksomheten kan virkelig benytte seg av ny teknologi til fordel for sine kunder, og den nye avtalen vil gjøre det mulig for selskapet å gi sine kunder enda bedre tjenester. Dette er et godt eksempel på hvordan vi skaper digitale fortrinn for våre kunder», sier konserndirektør Fredrik Almén i EVRY Sweden.

EVRY skal levere en fremtidsrettet Cloud-løsning for å støtte selskapet behov for en sikker, stabil og fleksibel plattform for virksomhetskritiske forretningsapplikasjoner. Den endelige avtalen er forventet signert i starten av fjerde kvartal 2017.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og om lag   8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på hovedlisten på Oslo Børs.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom