Ving Norge

Lave priser på drømmereiser

Del

Visste du at det kan være billigere å reise til Maldivene enn til Mallorca om sommeren?

Norges største feriearrangør, Ving, merker en stadig større pågang etter eksotiske reiser på sommerhalvåret.
Norges største feriearrangør, Ving, merker en stadig større pågang etter eksotiske reiser på sommerhalvåret.

Vil du reise langt av gårde til drømmereisemål bør du sørge for å gjøre det i sommerhalvåret.

I følge reisearrangøren Ving kan en barnefamilie med to voksne og to barn få en 10 dagers ferie på Maldivene for rundt 50 000 kroner, inkludert helpensjon og transfer mellom flyplassen og hotellet. Foretrekker man Mauritius og reiser en uke i slutten av juni, kan man bo på et godt mellomklassehotell med halvpensjon og betale litt over 10.000 kroner per person.

– Forklaringen ligger i økt konkurranse på flysiden, som gjør at man kommer dit for en rimeligere pris enn mange nok forventer seg på denne type drømmereisemål. Dette, sammen med at sommer er lavsesong på disse destinasjonene, gjør at prisene blir rimeligere, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Økende pågang
Norges største feriearrangør merker en stadig større pågang etter eksotiske reiser på sommerhalvåret.

– Totalt har vi hatt en salgsøkning på 33 prosent mot i fjor. Det er de eksotiske reisemålene i Asia og Afrika som vokser mest. Men også Karibia har hentet seg inn etter orkanen i fjor høst. Størst økning opplever vi til Maldivene og Mauritius, sier Røhr-Staff.

Hun mener at noe av årsaken til økningen på sommerreiser ligger i at vi har mer fri på sommeren og dermed blir det lettere å reise lenger.

– Vi ser at stadig flere barnefamilier velger å reise eksotisk på denne tiden av året. Da har barna skoleferie og man kan være borte lenger. Jeg tror også noe av grunnen til at vi i Ving selger flere eksotiske reiser er at mange ser verdien i å kjøpe en slik type reise gjennom en arrangør. Det gir dem en større trygghet om noe skulle skje, sier informasjonssjefen.

Vings Topp 10 liste over eksotiske reisemål:

 1. Thailand
 2. Maldivene
 3. Mauritius
 4. Bali
 5. Dominikanske Republikk
 6. Sri Lanka
 7. Cancun, Mexico
 8. Syechellene
 9. Zanzibar
 10. Goa

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Norges største feriearrangør, Ving, merker en stadig større pågang etter eksotiske reiser på sommerhalvåret.
Norges største feriearrangør, Ving, merker en stadig større pågang etter eksotiske reiser på sommerhalvåret.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Thomas Cook Group lanserer initiativet #noplaceforplastic - tar bort 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 20195.11.2018 11:41Pressemelding

Thomas Cook Group, som Ving er en del av, ønsker å minske plastforsøplingen i havet. Hver dag når 8 millioner plastartikler havet*, søppel som ødelegger havmiljøet og som også når strendene rundt omkring i verden. Målet til Thomas Cook og Ving er at 70 tonn plastikk skal bort i løpet av 2019. Dette er et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom