Ving Norge

Lave priser på drømmereiser

Del

Denne sommeren kan du få eksotiske reiser til en svært billig penge.

Bali, Seychellene eller Maldivene? Vil du reise langt av gårde til drømmereisemål bør du sørge for å gjøre det i sommerhalvåret når prisene er lavest.

Stor vekst
Nordmenn reiser stadig lengre for å finne den perfekte ferien. Norges største reisearrangør, Ving, har i år hatt en vekst på 45% på sine eksotiske reisemål denne sommeren, sammenlignet med samme tid for sommeren 2016. Størst vekst i prosent viser Bali.

Bali er fantastisk året rundt, men aller best om sommeren. Hos Ving finner du alt fra enkle og rimelige hotell til luksuskompleks på stranden. Du reiser med rutefly så reiselengden er fleksibel, forteller Svein Erik Bjørnheim, sjef for Vings ruteflyavdeling.

Konkurranse gir billige reiser
–  Årsaken til at disse reisemålene vokser så mye er konkurransen mellom de store flyselskapene, som Emirates, Qatar og Turkish. Det har ført til kortere reisetid, og ikke minst betydelig lavere priser på flybillettene. Det er også rimeligere hotellpriser på mange av disse reisemålene om sommeren.

Eksempelvis kan du i slutten av mai få rutefly fra Oslo og 1 uke på mellomklassehotell på Bali fra ca. 6.500,- per person. Eller kan det friste med fly og 1 uke på 4 stjerners hotell på Maldivene? Det koster ifølge ving.no fra 8.900,- per person.

Trygt med pakkereise
– Vi opplever at flere og flere kunder ser verdien i å kjøpe en pakkereise med den tryggheten det innebærer. Hos Ving får man alltid hjelp under reisen og kan alltid nå oss 24 timer i døgnet om det skulle være noe, sier Svein Erik Bjørnheim.       

De 5 største eksotiske reisemålene hos Ving for sommeren 2017 er: 

  1. Maldivene (+50% mot i fjor)
  2. Mauritius (+4% mot i fjor)
  3. Phuket (+40% mot i fjor.
  4. Bali (+81% mot i fjor)
  5. Sri Lanka (+50% mot i fjor)

Skjul tekst

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom