UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Lanserer ny nettside - Kunnskap i bruk: Impact- fortellinger fra SV-fakultetet

Del

Inspirert av SAMEVAL-evalueringen og arbeidet som ble nedlagt i forbindelse med det, bestemte vi på SV- fakultetet oss for å lage grundige intervjuer med profilerte forskere hos oss.

Fellesnevneren for dem vi har snakket med er at de virkelig har sett ringvirkninger av forskningen sin. Vi lanserer nå en nettside, der forskere fra alle våre fagmiljøer er representert med sine impact- fortelleringer, ført i pennen av stipendiat og kommunikasjonsrådgiver Nina Alnes Haslie.

Bernt Aardal forteller om sine bidrag til gjeldene valglov og til framtidens valgsystem, Karen O`Brien om sine innspill til FN- rapport om ekstremvær og Willy Pedersen om sine bidrag til å endre ruspolitikken, for å nevne noen.

Med dette ønsker vi å vise hvordan samfunnsforskere ved Universitetet i Oslo hver dag arbeider med å forstå hvordan samfunnet og verden henger sammen. Vi ønsker også å vise hvordan deres kunnskap legger viktige premisser for ny politikk, økt samfunnsøkonomisk lønnsomhet, bedre offentlige tjenester og mer klimavennlige tiltak.

Kunnskap i bruk: https://www.sv.uio.no/forskning/kunnskap-i-bruk/

Kontakter

Om UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet

UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet
UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Moltke Moes vei 31
0851 Oslo

+47 22 85 62 64http://www.sv.uio.no/

Følg saker fra UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra UiO - Det samfunnsvitenskapelige fakultet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom