Codan Forsikring

Lanserer ny bilbonusmodell: Bedre bilforsikring for familiene

Del

Familier og andre som kjøper bil for første gang, er blant vinnerne når Codan Forsikring lanserer ny bilbonusmodell.

Ny bilbonusmodell: Familiene er vinnerne. Foto: Codan.
Ny bilbonusmodell: Familiene er vinnerne. Foto: Codan.

– ­Det er hard konkurranse om å tilby de beste bilforsikringene, og nå gir vi høyere startbonus til førstebilkjøpere og mindre bonustap til de som er ute for et uhell, sier Henrik Mathisen, direktør Privat i Codan Forsikring.

Førstebilkjøpere får 50 prosent i startbonus, mens det vanligste i markedet er 40 prosent. Bonusnedgangen endres til 5 prosent etter skade når bileieren har nådd 75 prosent i bonus, og 10 prosent ellers.

Familiene i sentrum
Codans nye bilbonusmodell er gunstig for familiene, og særlig familier i etableringsfasen.

– Vi ser at det er mange nyetablerte familier som kjøper bil for første gang. Den nye bonusmodellen som hever startbonusen fra 40 til 50 prosent, er særlig gunstig for ferske familier, da det er mange nye utgifter som kommer samtidig, sier Mathisen.

Mindre bonusreduksjon til glede for alle
– I tillegg til at nyetablerte familier og andre førstebilkjøpere får en høyere startbonus, vil alle bileiere merke endringene i den nye bonusmodellen dersom man opplever å få en skade. Har du opparbeidet deg 75 prosent i bonus, og er ute for et uhell, mister du bare 5 prosent bonus, mot 15 prosent med gammel ordning. De med mindre enn 75 prosent bonus, får en reduksjon i bonusen på 10 prosent, mot 30 prosent med gammel ordning, sier Mathisen.

Samme bonus på bil nummer to
– Vår Bilforsikring Pluss skal fortsette å ligge i markedets toppsjikt. Vi skal skille oss ut ved å garantere like gode vilkår som du hadde hos forrige forsikringsselskap (vilkårsgaranti). Familiesegmentet får gode dekninger gjennom uflaksforsikringen, mulighet for taxi til barnehage eller jobb hvis bilen stanser, og dekning for feil med elektronikken i bilen. Codan gir samme bonus på bil nummer to, hvis kunden har en bil som er forsikret hos oss og kjøper en til, sier Mathisen.

Kontakter

Bilder

Ny bilbonusmodell: Familiene er vinnerne. Foto: Codan.
Ny bilbonusmodell: Familiene er vinnerne. Foto: Codan.
Last ned bilde

Om Codan Forsikring

Codan Forsikring
Codan Forsikring
Verkstedveien 3
0277 Oslo

06300http://www.codanforsikring.no

Codan Forsikring er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi selger forsikringer innen primærområdene bil, hus, innbo og reise. Innenfor næring dekker Codan Forsikring hele bedriftens forsikringsbehov.

I Norge er vi 250 ansatte og ledes av Stefan Langva, Administrerende direktør.

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, ett av verdens ledende multinasjonale forsikringsselskaper med 9 millioner kunder i mer enn 100 land.

Følg saker fra Codan Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Codan Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Codan Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom