Lager en ny sang hver dag

Del

Musiker Sølve Jozeph Westli har siden 1. januar laget en sang hver dag. Dette er et unikt kunstprosjekt på Youtube som varer frem til nyttårsaften.

Det musikalske kunstprosjektet har fått navnet ”A day in the life, the one tune a day project” på youtubekanalen Jozeph Musik.

Hva skjer i hodet?
- Dette er en eksperiment i det jeg vil kalle kreativ selvpining. Hva skjer med et menneske som hver eneste dag, 366 dager på rad, må tvinges til kreativitet ved å lage en ny sang med video for å tekkes sitt publikum? Det er det jeg ønsker å finne ut av, sier Sølve Jozeph Westli.

Bruker alt
Prosjektet har fått seere fra hele verden og tilbakemeldingene er alt fra at ”kunstneren må være gal” til at ”dette er blitt mitt daglige høydepunkt”.
Westli bruker de instrumentene som er tilgjengelig der og da. Plystring, gitarer, munnspill, bass, piano og triangel inngår i Westlis verktøykasse.

- Jeg var i en privat middag forleden og der stod det et gammelt Hammond-orgel som jeg bare måtte kaste meg over.

Alene i verden?
Kunstprosjektet styres etter fastsatte regler. Kunstneren har en tidsbegrensing på en time fra start til at sangen er ferdig lastet opp. Sangene varierer i lengde fra 20 sekunder til 2 minutter.

Trolig er Westlis prosjekt ”en sang om dagen” enestående i verdenssammenheng.
- Jeg har ikke sett at noen andre har gjort dette før meg. Det ligger mye inspirasjon i det å være først ute, sier Westli.

Joseph Music: http://tinyurl.com/j6uz7fk

Kontaktperson: Sølve Jozeph Westli solvewestli@mac.com eller mobil 93256531Bilder

Om Aabø & Co

Aabø & Co
Karl Johans gate 18C
0159 OSLO

http://www.aaboco.no/

Følg saker fra Aabø & Co

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aabø & Co på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Aabø & Co

Årets debatt om bilen i Oslo26.2.2018 11:27Pressemelding

7. mars er Oslos toppolitikere invitert til å debattere samferdselspolitikk i Oslo. Frps Carl I. Hagen, Høyres markante Eirik Lae Solberg, Rødts partileder Mikkel Øgrim Haugen og andre fra Oslo Rådhus skal diskutere verdens største bilfrie sentrum, 56 mil med sykkelfelt, færre parkeringsplasser, økte kollektivpriser, utekontorer, Fornebubanen, sykkelhoteller, el-busser, nye trikkeskinner og Oslo-pakke 3. Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum innleder og Jarle Aabø er ordstyrer.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom