AF Gruppen

LAB Entreprenør innstilt på Haukeland

Del

LAB Entreprenør, et datterselskap av AF Gruppen (AFG), er innstilt av Helse Bergen som entreprenør for entreprise K201 / trinn 2 av det nye barne- og ungdomssykehuset (BUS2) ved Haukeland universitetssykehus i Bergen.

Helse Bergen HF / KHR Architecture
Helse Bergen HF / KHR Architecture

Kontrakten omfatter grunnarbeid, bygging av råbygg, tett hus og utomhushusarbeider. Byggets totale areal er 50 100 kvadratmeter.

Kontrakten er en hovedentreprise og har en verdi på MNOK 781 eks. mva. Planlagt oppstart for arbeidene er i løpet av 1. kvartal 2018 med overlevering i 2022/23.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Helse Bergen HF / KHR Architecture
Helse Bergen HF / KHR Architecture
Last ned bilde
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom