Samferdselsdepartementet

Kystreisa dag 4: Fedje – Florø - Kinn

Del

Samferdselsministeren har kome til Vestlandet på kystreisa si. Fredag er han i Hordaland, der han vitjar Fedje. Ferda går vidare til Florø i Sogn og Fjordane, før dagen blir avslutta med minnemarkering for havets ofre på Kinn.

Programmet for 24. juni er som følger:

08:30 – 10:00: Alversund – Fedje

10:30 – 12:00: – Re-opning av Fedje sjøtrafikksentral.

14:00 – 20:00: Fedje – Florø hamn med Bergen Tankers.

20.00 – 21.00: Besøke Flora hamn og Fjordbase i Florø.

22:00: Avreise til Kinn med skyssbåten Øyservice frå Fugleskjærskaia i Florø.

23:00: Minnemarkering for havets ofre i Kinnakyrkja på Kinn.

Pressekontaktar for Samferdselsdepartementet på kystreisa: Kjell Brataas, tlf.: 45299712 og Tor Midtbø, tlf.: 90606919.

Følg turen på Twitter (@samferdselsdep - #Kyst2016), på Facebook (Samferdselsdepartementet) og sjå bilete  på Flickr

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom