Samferdselsdepartementet

Kystreisa dag 4: Fedje – Florø - Kinn

Del

Samferdselsministeren har kome til Vestlandet på kystreisa si. Fredag er han i Hordaland, der han vitjar Fedje. Ferda går vidare til Florø i Sogn og Fjordane, før dagen blir avslutta med minnemarkering for havets ofre på Kinn.

Programmet for 24. juni er som følger:

08:30 – 10:00: Alversund – Fedje

10:30 – 12:00: – Re-opning av Fedje sjøtrafikksentral.

14:00 – 20:00: Fedje – Florø hamn med Bergen Tankers.

20.00 – 21.00: Besøke Flora hamn og Fjordbase i Florø.

22:00: Avreise til Kinn med skyssbåten Øyservice frå Fugleskjærskaia i Florø.

23:00: Minnemarkering for havets ofre i Kinnakyrkja på Kinn.

Pressekontaktar for Samferdselsdepartementet på kystreisa: Kjell Brataas, tlf.: 45299712 og Tor Midtbø, tlf.: 90606919.

Følg turen på Twitter (@samferdselsdep - #Kyst2016), på Facebook (Samferdselsdepartementet) og sjå bilete  på Flickr

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Regjeringen følger opp Nasjonal transportplan med ny handlingsplan for kollektivtransport5.7.2018 13:56Pressemelding

– Bedre kollektivløsninger vil gi folk flest bedre mobilitet og større fleksibilitet i hverdagen. I byene kan bedre kollektivløsninger bidra til å gjøre privatbilen overflødig for mange. Derfor har vi prioritert kollektivtransporten høyt i Nasjonal transportplan, og derved kan en rekke byer øke sin lokale satsing på kollektivtrafikk kraftig. I denne handlingsplanen for kollektivtransport vil framkommelighet, miljø og teknologi få en sentral rolle på veien mot morgendagens løsninger, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Avtale med Norges televisjon sikrer formidling av TV-signaler og flere frekvensressurser til mobilt brebånd og 5G3.7.2018 17:10Pressemelding

Samferdselsdepartementet og Kulturdepartementet har i dag signert en avtale med Norges televisjon (NTV). Avtalen innebærer at kringkastingstjenester (TV-signaler) fortsatt formidles i bakkenettet frem til NTVs konsesjon utløper sommeren 2021. I tillegg sikrer avtalen at frekvensene i 700 MHz-båndet kan brukes til mobilkommunikasjon og etterhvert 5G fra 1. november 2019.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom