Sony Music Norway

Kygo – På norsk!

Del

Ved midnatt slipper den internasjonale superstjernen Kygo sin første låt på norsk, «Kem Kan Eg Ringe feat. Store P & Lars Vaular».

I tillegg til sine med-bergensere har Kygo fått med seg den prisvinnende produsentduoen Stargate som prikken over i’en i dette norske stjernelaget. Dette er første gang Kygo gir ut en låt med norske artister. Bergenseren har tidligere jobbet med storheter som Selena Gomez, Ellie Goulding, John Legend, One Republic og Rita Ora.

«Det er veldig gøy å debutere på norsk med disse guttene» sier Kygo til Bergens Tidene og forteller videre hvorfor Store P ble involvert. «Jeg er stor fan. Han lager geniale tekster og har en måte å synge på som er unik. Han skiller seg ut fra andre rappere, som ofte blir ensformige. Store P har sin egen greie».

«Veldig spesielt å jobbe med Kygo, det er jo en maskin jeg aldri har sett maken til. Fikk beaten via broren hans som jeg spiller fotball med, og gikk i studio og laget en skisse» forteller Store P.

«Så traff jeg Kyrre i et annet studio litt senere og arrangerte litt og fant ut av at vi burde få med Lars på låten også. Det at Stargate har vært med å lage beaten er jo og bare helt ellevilt»

«Kem Kan Eg Ringe feat Store P & Lars Vaular» slippes på alle plattformer fredag 14. juni.

Kygo er et av landets desidert største musikalske eksportvarer med flere milliarder avspillinger. Her hjemme har han hatt hele seks nummer én singler på VG-lista, han har vunnet Årets Spellemann, Spellemannpris for Årets Låt og Spellemannpris for Årets Internasjonale Suksess.

 

Bergensrapperen og musikkprodusenten Petter Skarre Sundby, bedre kjent som Store P har gitt ut musikk som medlem av rapgruppen A-laget og som soloartist. Han vant Spellemannprisen i klassen Urban i 2014 for albumet Regnmannen. 

Siden Lars Vaular debuterte som artist i 2003 har han vært en sentral del av den norske urbanscenen. Han har spilt over 500 konserter som soloartist, gitt ut seks album, vunnet fem Spellemannpriser og har vist en evne til å transendere sjangere gjennom samarbeid med alt fra Bjørn Eidsvåg til Astrid S og Madcon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Lars Vaular teamer opp med Röyksopp på ny låt!22.8.2019 10:00:00 CESTPressemelding

Etter å ha vært stille på utgivelsesfronten i godt over et år, kom Lars Vaular tilbake med et smell i mai. «Kroppsspråk» ble raskt A-listet på P3, Dagbladet omtalte han som «en mesterlig tekstforfatter med unik teft for både hits og gåsehudfremkallende klassikere», og låta har nå over to millioner streams. Nå er han tilbake med nok en gåsehudfremkallende klassiker- «To minutter» med Röyksopp. En låt om hvordan man kan snu om livet på to minutter.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom