Brønnøysundregistrene

Kvinnene er mest digitale

Del

Unge kvinner bruker digitale tjenester fra det offentlige i høyere grad enn jevnaldrende menn. Det viser ferske tall fra Altinn. Men blant de eldste er det mannfolkene som er mest digitale.

Til redaksjonen:

Brønnøysundregistrene re-lanserer Forenklingsbloggen på den internasjonale kvinnedagen.

To innlegg er publisert:

1) Kvinnene mest digitale (men langt flere menn etablerer enkeltpersonforetak)

2) Digitaliseringen av det offentlige krever tettere samarbeid for å lykkes (ikke minst mellom DIFI og Brønnøysundregistrene/Altinn)

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt tlf. 400 200 75

Bilder

Om Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene
Brønnøysundregistrene
PB 900
8910 Brønnøysund

75 00 75 00https://www.brreg.no/presse/

Brønnøysundregistrenes samfunnsoppdrag er å bidra til størst mulig samlet verdiskaping i norsk økonomi og gi norske bedrifter et konkurransefortrinn. Ved å tilrettelegge for effektiv ressursbruk, økonomisk trygghet og riktige registeropplysninger, bidrar vi til regjeringens arbeid med å fornye, forbedre og forenkle.

Brønnøysundregistrene forvalter Altinn-plattformen/portalen. Altinn er et offentlig samarbeid for å digitalisere og forenkle næringslivets og innbyggernes kommunikasjon med offentlig forvaltning. Altinn er et svært viktig virkemiddel i regjeringens arbeid med forenkling og effektivisering.

Følg saker fra Brønnøysundregistrene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brønnøysundregistrene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Brønnøysundregistrene

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom