Galleriverkstedet H12

Kunstkonkurranse: “KRIG, PENGER OG MAKT”

Del

Galleriverkstedet H12 i Oslo vil engasjere kunstnere i Norge for å få mer oppmerksomhet omkring det som skjer i verden. Derfor inviterer det kunstnerdrevne verkstedet til en juryert konkurranse og utstilling med tema : Krig, penger og makt.

Samfunnsengasjerte kunstnere fra hele landet som arbeider med alle typer medier og teknikker inviteres til å bidra med verk som handler om temaet: Krig, penger og makt 

Årets jury består av:

Odd Karsten Tveit
Odd Karsten Tveit er en norsk journalist, sosialøkonom og forfatter.

Han har gjennom over 35 år vært NRKs krigsreporter. Hans store faglige og personlige lidenskap er Midtøsten.

Vi ønsket han spesielt til juryen fordi han har en stor faglig tyngde på tema.

Thomas Widerberg
Thomas Widerberg er musiker og fotograf. Han har lang erfaring fra norsk kunstmiljø både som kunstner og som fotograf for en rekke museer, gallerier, kunstnere og samlinger. Han er også en meget samfunnsengasjert person.

John Fitzgerald
John Fitzgerald har jobbet med kunst- og kulturarrangementer siden 2009. Vi ønsket han til juryen for hans erfaring og objektive vurderingsevne i forhold til de innsendte arbeidene.


For mer informasjon, se vår nettside: www.galleriverkstedet.no

Om Galleriverkstedet H12

Galleriverkstedet H12
Hegdehaugsvn. 12
0167 Oslo

http://galleriverkstedet.no

Galleriverkstedet er et samvirkeforetak, drevet av 5 kunstnere. Vi stiller ut egne og andres verk, arrangerer juryerte utstillinger, og andre arrangementer.

Følg saker fra Galleriverkstedet H12

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Galleriverkstedet H12 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.