KS

KS gratulerer de folkevalgte

Del

Velgerne har bestemt hvordan Stortinget skal se ut de neste fire årene. I går ble 169 representanter valgt og får plass i nasjonalforsamlingen.

- På vegne av landets 11.000 folkevalgte i kommunestyrer og fylkesting vil jeg gratulere alle representanter med vervet. Frie og demokratiske valg, der folkevalgte gis tillit fra sine velgere, er grunnleggende i vårt demokratiske samfunn. KS ønsker lykke til med fire år på Stortinget. Jeg ser frem til et godt samarbeid, sier styreleder i KS Gunn Marit Helgesen.

Norge står overfor store utfordringer i årene som kommer. Vi blir flere eldre, klimaendringene øker, og behov for omstilling og endret kompetanse vil bli sterkere.

- Felles for disse utfordringene er at det må tenkes globalt og nasjonalt, men handles lokalt. Skal Norge lykkes med å møte fremtiden, er altså samarbeid basert på tillit mellom nasjonale og lokale myndigheter avgjørende, sier Helgesen.

Landsstyret i KS har vedtatt noen uttalelser om samarbeidet og forventingene til Stortinget de neste fire årene.

Nøkkelord

Kontakter

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg saker fra KS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom