Apollo

Kroatia og Hellas vinner kampen om feriepengene!

Del

Kroatia blir neste sommers store vinner, med 13 direktefly fra hele 10 byer i Norge. I tillegg fortsetter Apollo å satse stort på Hellas - og spår at Albania blir nordmenns nye feriefavoritt. Mange har allerede sikret seg neste sommerferie og både Apollo og Ticket melder om kraftig økning i salget.

Hellas blir nok en gang sommerens mest populære reisemål, melder Apollo
Hellas blir nok en gang sommerens mest populære reisemål, melder Apollo

- Kroatia og Hellas ble årets vinnere, og slik det ser ut nå blir de også det neste sommer. Totalt er sommersalget opp hele 35 prosent, og Kroatia har en salgsøkning på hele 60 prosent sammenliknet med samme tid i fjor! Det virker som om nordmenn ikke kan få nok av storfavorittene, forteller Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

Han får følge av Ellen Wolf Andresen i Ticket som også melder om godt sommersalg.

– Det kan virke som om nordmenn har lært at det er smart å bestille tidlig. Så langt har vi en økning i antall bestilte sommerreiser på 27 prosent sammenlignet med samme tid i fjor.

Kroatia fra hele landet

Sommeren 2018 lanserer Apollo hele 13 ukentlige avganger fra ti byer i Norge til Kroatia. I tillegg til å tilby 14 ulike feriesteder og over 100 her, satser reisearrangøren også på eksklusive skjærgårdscruise som tar kun 40 passasjerer.

Nordmenn har på kort tid trykket Kroatia til sine hjerter, og med skjærgårdscruise får de oppleve det beste av det beste på én tur – fra historiske Split og ”jet-Hvar” til vakre Brac og Dubrovnik. Etterspørselen rundt den moderne formen for øyhopping har virkelig økt det siste året, sier Haug og melder om en dobling i salget.

5 av 10 til Hellas

Hele 5 av 10 av de som reiste på tradisjonell pakketur til Hellas i år, reiste med Apollo. Reisearrangøren har siden oppstarten vært ledende på reiser hit, og til sommeren befester Apollo sin posisjon ytterligere ved å fly direkte til østlige Kreta og lansere reisemålet Sitia.

- Med den nye flyplassen nordøst på Kreta blir de vakre områdene rundt, som sjarmerende Agios Nikolaus og de lekre designhotellene i Elounda langt mer tilgjengelige for nordmenn. Dette er på mange måter kremen av kremen – eller Kretas indrefilet hvor jetsetteren drar, mener Haug.

Totalt vil reisearrangøren tilby 25 ukentlige avganger til Kreta fra 14 byer i Norge til sommeren.

Albania – den nye favoritten!

Inntil nylig var Albania for mange et ukjent land men stadig flere fått øynene opp for dette unike og spennende landet. Neste sommer blir det for første gang direktefly hit med Apollo.

 - Albania er definisjonen av en ukjent perle, og perfekt for alle som drømmer om en sol-, og badeferie kombinert med unike opplevelser. I tillegg til en vakker kyst og flotte hoteller byr Albania også på nydelig mat - og ikke minst et prisnivå som får norske feriepenger til å smile!, forteller Apollo-sjefen.

På Durres Riviera er Apollo nå i gang med å bygge sitt nyeste Mondo Family Resort – Fafa Grand Blue. Her venter herlige bassengområder, store leiligheter og en beliggenhet direkte på stranden - med bølgeskvulp og en sjarmerende promenade som nærmeste nabo. Akkurat som vi nordmenn liker det!

Dobling i fleksible

I tillegg til nye reisemål satser Apollo sterkt på sine fleksible pakkereiser til hele verden, og forventer en dobling i antall solgte pakkereiser med rutefly i 2018.

– Vi pakker reiser til hele verden – kunden bestemmer selv reiselengde og hvor de vil bo – være seg om det er storbyferie i London, cruise i Miami eller eksotiske Bali. Stadig flere får øynene opp for fordelene ved å bestille ferien i «vår verden». Vi flyr med de beste flyselskapene og det er både enkelt og fleksibelt. I tillegg er du som reisende dekket av Pakkereiseloven – noe som mange opplever som en ekstra trygghet i dagens ferieverden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hellas blir nok en gang sommerens mest populære reisemål, melder Apollo
Hellas blir nok en gang sommerens mest populære reisemål, melder Apollo
Last ned bilde
Saranda, Albania
Saranda, Albania
Last ned bilde
Ksimil, Albania
Ksimil, Albania
Last ned bilde
Makarska, Kroatia
Makarska, Kroatia
Last ned bilde
Hellas
Hellas
Last ned bilde
Last ned bilde
Durres, Albania
Durres, Albania
Last ned bilde
Skjærgårdscruise
Skjærgårdscruise
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom