Nets Branch Norway

Kortbruk hittil i desember

Del

(Oslo, 19.desember 2016) Tall fra Nets og BankAxept AS viser at i perioden fra 1. til og med 17. desember er betalingskortene benyttet 99,3 millioner ganger. Dette er en vekst på 5,9 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Omsetningen med kort har i denne perioden vært i overkant av 36 milliarder kroner, en økning på 4,4 prosent.

– Fredagen 16. desember er den dagen til nå i desember med flest kortkjøp og høyest kortomsetningen. Denne dagen ble det gjennomført over 7,4 millioner kortkjøp med en omsetning på rett i overkant av 2,9 milliarder kroner, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge.

I tillegg til BankAxept-kort, fordeler kortbruken seg på ulike internasjonale kort, kredittkort og elektroniske gavekort.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Nets er spesialist på å styrke og drive utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet, leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom