Konica Minolta

Konica Minolta starter blogg om kjedelige ting

Del

Hvorfor starte blogg om noe folk i utgangspunktet synes er kjedelig?

Forside blogg
Forside blogg

- Hvorfor starte blogg om noe folk i utgangspunktet synes er kjedelig?

Dette måtte Konica Minolta gå mange runder på før de startet Job Wizards blogg. Spesielt med tanke på at de har gjort dette før, uten særlig hell. 

- Vi har erfart at det vanskelig å få folk til å lese om noe de i utgangspunktet synes er kjedelig, sier markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug i Konica Minolta. - Og om du ikke har noe spennende å si, så trenger du heller ikke å dele det.

Har mye på hjertet
- Heldigvis er vi overbevist om at vi har noe verdifullt å fortelle, legger Solhaug til. Derfor la vi sjela vår i tekst, temaer og visuelle uttrykk i utarbeidelsen av ny blogg med god hjelp av vårt europeiske hovedkontor. Vi la vekk tankegangen om å smug-selge, og fokuserte på vårt brennende ønske om å dele nyheter, saker og ideer om en digitaliseringsverden Konica Minolta kan mye om. En verden de også er overbevist om at kan inspirere og informere.

Videreføring av Konica Minoltas ekspertise
Teknologi har alltid vært i Konica Minoltas DNA. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 43.000 ansatte globalt, hvor den tekniske ekspertisen ligger i å hjelpe bedrifter med å håndtere overgangen til digitalisering av dokumenter, data og informasjon. Selskapet mener de alltid har hatt en evne til nytenkning, noe som har gjort de i stand til å levere bærekraftige løsninger til et privat- og offentlig næringsliv i stadig endring.

Den rykende ferske bloggen "Job Wizards" kan derfor kalles en videreføring av Konica Minoltas iherdige arbeid med å gi bedrifter ny innsikt i fremtidens måter å jobbe på. Nyttige tips om nye verktøy i den digitale tidsalderen, innsikt og råd om fremtidens arbeidsplass, inspirerende tanker rundt det å  jobbe smartere, sikrere og mer fleksibelt, er noe av det leseren vil få med seg. 

- Å forstå retninger i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter, mener Solhaug. Derfor er Job Wizard en nyttig, informativ og inspirerende  plattform om (ja for å svare på innledende spørsmål) noe folk i utgangspunktet trodde var drepende kjedelig!

Noen av sakene på Konica Minoltas blogg:

Visste du at bedriftskultur ofte er det største hinderet for digitalisering?

Er du oppdatert på temaet sikkerhet? Hackerangrep kan faktisk ramme alle bedrifter.

Hvordan står det til med ditt digitale ordforråd.Ta en test!

Job Wizards gir informasjon og inspirasjon til beslutningstakere om en arbeidsverden i stadig forandring. Å forstå retninger og verktøy i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifterJob Wizards gir informasjon og inspirasjon til beslutningstakere om en arbeidsverden i stadig forandring. Å forstå retninger og verktøy i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Forside blogg
Forside blogg
Last ned bilde
For mange og unyttige møter er ett av temaene på bloggen.
For mange og unyttige møter er ett av temaene på bloggen.
Last ned bilde
En av bloggsakene: "På tide å logge av?"
En av bloggsakene: "På tide å logge av?"
Last ned bilde

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions Norway as er et globalt selskap som tilbyr bedrifter strukturerte arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Vi er også en ledende leverandør av printere til bedrifter som tilbyr kopi, utskrift, skann og faks. Samt  digitalttrykk maskiner til grafisk bransje.