Norges Kampsportforbund

Kongepokalvinnere i karate-NM

Del

Etter et spennende og vellykket karate-NM i Haukelandshallen i Bergen, gikk kongepokalene til landslagsutøverne Tommy og Andrine!

Det har vært et vel gjennomført NM i år, fine oppvisninger og gode kamper. Her er vinnerne i de ulike klassene:

kata senior kvinner: Julie Karadash

kata senior menn: Sebastian Okamoto Breit

kumite menn -60 kg: Regash Hamad

kumite menn -67 kg: Tommy Kamhaug

kumite menn -75 kg: Balder Hjerpaasen

kumite menn -84 kg: Ole Christian Hansen

kumite menn +84 kg: Ismail Bellemkhannate

kumite kvinner -55 kg: Aliana Aric

kumite kvinner -61 kg:Bettina Alstadsæther

kumite kvinner -68 kg: Andrine Hilton

Resten av resultatene finner dere her

Vi er veldig fornøyd med resultatene i årets NM, og at utøverne på landslaget som satser fullt mot OL i Tokyo 2020, stakk av med kongepokalene. Dette viser at hardt arbeid og dedikasjon lønner seg. I tillegg var det flere utøvere som utmerket seg i dag, som også satser mot Tokyo- OL. Det blir spennende å følge disse videre, sier Raik Tietze, prosjektleder karate, Sammen mot Tokyo 2020.

Kongepokalvinnerne ble landslagets egne utøvere Tommy Kamhaug fra Sarpsborg Karateklubb og Andrine Farnes Hilton fra Tiger Karateklubb.

Vi gratulerer så mye!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom