KS

Kommunesektoren avgjørende for å sikre nok rent vann

Del

KS arrangerer seminar om hva som skal til for å sikre at innbyggere, planter og dyr skal ha tilgang på nok rent vann også i fremtiden. Både kommuner og fylkeskommuner har fått en viktig rolle i forvaltningen av norsk vann, men er rammebetingelsene for å gjøre jobben gode nok?

Tid: Tirsdag 26. september 2017 kl. 12 - 14

Sted: KS Agenda Møtesenter, Haakon VIIs gt. 9, Oslo

Seminaret kan følges på våre nettsider www.ks.no .

Menon Economics har på oppdrag for KS undersøkt kommunesektorens arbeid med å oppfylle kravene i vannforskriften. Mange er bekymret for at vi ikke oppnår de miljøforbedringene som er nødvendige uten endringer i rammene som gjelder for arbeidet. Det finnes mange eksempler på at statlige og kommunale myndigheter må koordineres bedre for å oppnå ønskede resultater. Det gjelder også forvaltningen av vannressurser. Prosjektleder Kristin Magnusson presenterer rapporten fra Menon.

Du møter også:

  • Avdelingsdirektør i KS, Torild Fagerbekk
  • Forsker Gro Sandkjær Hanssen fra NIBR
  • Rådgiver Bendik Eithun Halgunset fra Sør-Trøndelag fylkeskommune/Vannregion Trøndelag

Les mer om seminaret her: http://www.ks.no/fagomrader/samfunn-og-demokrati/samferdsel-plan-og-miljo/miljo/seminar-om-norsk-vannforvaltning/

Pressetelefon i KS: 24 13 26 01

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg saker fra KS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom